top of page

Halfjaarlijks coaching- en kennistraject
1 op 1

DSC_9030.jpg

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

 • Heb jij behoefte om jezelf verder te ontwikkelen als paardenfotograaf binnen jouw fotografiebedrijf?

 • Wil je nu aan de slag met nieuwe marketingkennis, strategie en focus?

 • Wil je jezelf authentiek positioneren in de markt en daardoor meer klanten aantrekken?


 

Ik heb een schat aan ervaringen als het gaat om fotograferen, online marketing, doelen stellen, ideale klanten, positionering, prijsstrategie, personal branding, sales, lanceringen en social media etc.

 

Tijdens een 1 op 1 coachingstraject gaat alle aandacht uit naar jou en kan ingespeeld worden op jouw specifieke wensen.

Werken vanuit kansen, positiviteit en jouw passie voor fotografie

Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt! 6 maanden lang begeleid ik jou intensief zodat je direct resultaat ziet. Met 12+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven en de juiste begeleiding om zelf aan de slag te gaan.

Intensieve begeleiding door Eliane

Direct positief resultaat

Werk met strategie en focus

DSC_9057.jpg

NA HET KENNIS- EN COACHINGTRAJECT

- Heb jij jouw business roadmap in kaart gebracht met een blueprint van je bedrijf waardoor jij precies weet welke tools je nodig hebt
-Trek je ideale klanten aan die bij jou passen en die jouw waarde zien
- Heb jij je prijzen verhoogd en beschik jij over een exclusiever aanbod
- Creëer je meer omzet en financieel vrijheid voor jezelf
- Krijg jij genoeg handvatten en kennis om te groeien, waaronder alles over marketing, branding, social media, ideale klanten, mindset, websites, SEO, sales, positioneringen en nog veel meer.
- Weet jij jezelf nog beter authentiek te onderscheiden in jouw niche
- Groeit je zelfvertrouwen 200% en ben jij next level gegaan met jouw fotografiebedrijf

Geschikt voor fotografen die...

... tot nu toe maar wat doen, en die nu echt aan de slag willen met strategie en marketing om te groeien met hun fotografie business

... zelf niet vooruit komen en een stok achter de deur nodig hebben om nu te gaan knallen om ook direct alles uit te gaan voeren.

HET TRAJECT IS PERFECT VOOR JOU ALS...

 • voelt dat je next level wilt gaan

 • veel nieuwe kennis wilt opdoen rondom allerlei ondernemers onderwerpen

 • je nu nog hard werkt, maar weet dat het makkelijker kan

 • klaar bent om in jezelf en je groei van je business te investeren

 • weet dat er zoveel meer inzit, dan dat je nu al toepast

 • je een stok achter de deur wilt hebben met een strategie

 • ready bent om echt stappen te gaan zetten

 • Je voelt dat je hier 100% bij wilt zijn!

HET IS NIET ZOMAAR EEN TRAJECT...

 • Het is een kennis- en coachingtraject waarin ik je alle tools en informatie geef om te knallen met je fotografiebedrijf.

 • Je gaat echt authentiek aan de slag zodat jij met passie je beroep kan uitoefenen.

 • Ik geef je alle tools en begeleiding, maar jij bent diegene die het waar gaat maken. 

 • Je zal door luisteren, nadenken en uitvoeren zelf het verschil gaan maken.

Werkboeken mockup-3.png

DE COACHING IS GECOMBINEERD MET HET ONLINE KENNISTRAJECT NEXT LEVEL BUSINESS

 • Je krijgt automatisch toegang tot het online kennistraject Next Level Business.Dit is een online traject waarin je in je eigen tempo alle diepgaande kennismodules kan bekijken met de daarbij horende uitgebreide werkboeken. Al deze kennis gaan wij namelijk meenemen in het 1 op 1 coachingstraject. Zodat je naast de theoretische kennis ook mijn begeleiding ontvangt, aangepast op jouw leerpunten, wensen en groeikansen.Benieuwd waar Next Level Business over gaat?​

Resultaten

"Velen van jullie zullen mijn verhaal wel herkennen, je bent dierenfotograaf (ik fotografeer honden en katten voornamelijk) en eigenlijk modder je maar wat aan. Je hebt al 20 gratis masterclasses gekeken over allerlei onderwerpen en weet van veel een beetje en dus eigenlijk niets. Je gaat eerst rennen alvorens je begint te lopen.

Nou dat ben ik dus.. Niet  dat ik niets te doen had, maar ik kwam er maar niet uit om het nou echt eens goed op de rails te zetten. Ik heb toen mezelf bij Eliane aangemeld voor het VIP coachingstraject. Het is iets duurder dan de groepscoaching, maar ik ken mijzelf. In groepsverband word ik wat lollig en ga ik anderen helpen en vervolgens doe ik zelf niet wat ik wil doen. Dus dan maar alleen, alle aandacht voor mij en exact op mijn wensen en pijnpunten afgestemd.


En dat was fijn. Eliane zet je echt aan het denken. Waarom doe ik dit nou eigenlijk? Wat wil ik ermee bereiken? Niet alleen voor mij maar ook voor mijn klanten? En natuurlijk, hoe ga ik dat doen? En zo leerde ik stapje voor stapje lopen zodat ik klaar werd om straks te gaan rennen. Je krijgt geen kant en klare antwoorden, je wordt aan het nadenken gezet en ze stuurt je de juiste richting in zodat je samen het antwoord vindt wat bij mij hoort.

Weet je wat zo fijn is? Stukje bij beetje past alles in elkaar. Snap je waarom je dit bent gaan doen, wat je drijfveer is en dat je werk he techt waard is. Het was een intensief traject waarbij je 6x samen bezig bent. In persoon, gewoon lekker bij mij thuis. Ruim 2 uur, geen druk, relaxt en niet op de klok kijkend. Zo fijn dat ik niet eens uren in de auto hoef te zitten. Wat erg prettig was, want vaak was ik smiddags zo moe na onze afspraak dat ik op de bank een middag dutje deed hahaha.

Wat ik ook erg waardevol vondtwas de wekelijkse contact momentjes, victory Friday. De stok achter de deur, al mijn vragen tussendoor in de app zetten, eens een belletje kunnen doen als ik een wat complexere vraag had.


Eliane heeft het hele traject persoonlijk gemaakt, deelt haar eigen ervaringen en spiegelt het allemaal niet mooier voor dan het is. En naast alle andere waardevolle punten is juist dat ook erg waardevol. Zodat je je niet alleen voelt op punten en begrepen voelt. Zo had ik het gevoel in een gat te vallen na de coachings traject. Eliane heeft hier naar mijn gevoel geluisterd en een mooi additioneel aanbod gemaakt op mijn behoefte om wat langer ondersteuning te krijgen wanneer ik het nodig heb. Echt zoo geweldig.

Zoek jij een traject dat je op het gemak kan doen en niet in een korte tijd er doorheen moet jagen? Ben je net als ik snel afgeleid? Dan is de VIP coaching ook wat voor jou. 6 maanden in je eigen tempo, persoonlijk contact en adviezen. Eliane leert je lopen zodat je straks kunt rennen.

Eliane Bedankt, veel liefs Wendy" 

Wendy Peereboom Fotografie

5 online kennismodules +  uitgebreide werkboeken

Maandelijkse coachingsgesprekken

Intensieve persoonlijke begeleiding door Eliane

24/7 whatsapp contact voor al je vragen

Jouw begeleiding

Eliane van Schaik

Eliane is al meer dan 12 jaar werkzaam als fotograaf en creatief ondernemer in haar bedrijf. Ze begeleidt fotografen in de ontwikkeling van het opstarten en opschalen van hun fotografie onderneming zodat ze meer financiële vrijheid creëren & zich authentiek weten te profileren om te werken met hun ideale klanten.

Eliane van Schaik .jpeg

2.000+

gefotografeerde paardencombinaties

12+

jaar ervaring

1.100+

gegeven cursussen online en offline

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

Plan direct jouw gratis kennismakingsgesprek in

Bedankt, je ontvangt snel reactie

Resultaten

“Vorig jaar schreef ik mij in voor het next level business traject van Eliane Van Schaik om mijn fotografiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ondanks mijn initiële aarzeling om in mezelf en mijn bedrijf te investeren (en dat ik al bekend was met de bedrijfswereld), bleek het een beslissing te zijn die mijn verwachtingen overtrof. Ik kende Eliane al van een privé workshop, waardoor ik wist dat ik waar voor mijn geld zou krijgen.

Wat mij echt verraste, was de diepgaande feedback die verder ging dan de uitgebreide cursusinhoud. Eliane stelde vragen die me een spiegel voorhielden en de kans gaven om kritisch naar mijn bedrijf te kijken en hard te werken aan mijn groei. Het heeft mijn perspectief veranderd en mij echt tot de kern van mijn bedrijf en kwaliteiten gebracht. Ik pas nog steeds nieuwe inzichten toe, zelfs tot op de dag van vandaag. 

Ik heb een tijdje terug mijn website en pakketten volledig aangepast, gebruikmakend van de kennis die Eliane deelde. De positieve reacties en de bevestiging van mijn ideale klanten dat mijn dienstverleningen veel meer waard zijn dan ik eerst had vooropgesteld, bevestigen dat haar begeleiding en steun cruciaal was voor het succes van deze veranderingen.

Wat dit traject zo waardevol maakt, is dat het niet alleen een cursus is, maar een reis voor degenen die serieus vooruit willen met hun bedrijf. Eliane's betrokkenheid en ook de waardevolle feedback van mededeelnemers maken het tot een unieke ervaring.

Ik weet dat het traject mij steeds verder zal blijven inspireren in mijn marketing en fotografie. 

Eliane, hartelijk dank voor dit waardevolle en intensieve traject. Jouw passie om anderen vooruit te helpen en je ruime ervaring spreken boekdelen!

Karen Verheyden

" Als eerst enorm bedankt voor dit traject. Aan het begin van dit traject was ik nog maar net van start als fotograaf. Dit traject heeft mij veel handvatten gegeven om mijn bedrijf gelijk goed vorm te geven, zelf wist ik niet goed hoe ik hier het beste mee aan de slag kon gaan.
 
Enorm veel kennis wat ik de komende tijd verder kan verwerken en van daaruit mijn bedrijf kan laten groeien.
 
Voor nu voel ik mij zekerder als fotograaf en ben ik meer achter mijn product gaan staan. Tussendoor heeft het krijgen van bevestiging mij veel vertrouwen gegeven."

Kim Vinkers

Veel gestelde vragen

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Het 21% btw bedrag kan je terugvragen bij het indienen van je btw aangifte.

De investering is spannend, wat raad je aan?

Als je twijfelt moet je jezelf afvragen: wat als ik nu meedoe, wat levert het mij erna op? Zie het als een leer investering waar jij jezelf gaat verbeteren in zowel kennis als vaardigheden. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. EN bekijk het zo: binnen enkele fotoshoots heb je jouw investering er weer uitgehaald.

Moet je perse een paardenfotograaf zijn?

Nee zeker niet. Je kan ook als fotograaf in een andere niche meedoen. De voorbeelden, kennis en informatie is wel gericht op paardenfotografie gezien dit mijn niche is. Maar alle info, kennis en tools zijn toepasbaar in elke fotografie niche.

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt voor altijd toegang tot alle kennismodules. De coaching is wel maar 6 maanden beschikbaar. Er is wel een mogelijkheid om daarna nog verder met elkaar aan de slag te gaan.

bottom of page