top of page

VIP TRAJECT
1 op 1 coaching

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen? Of wil je juist aan de slag gaan met fotografie?

Heb jij behoefte om jezelf verder te ontwikkelen als paardenfotograaf binnen jouw onderneming paardenfotografie?

Ben je nog zoekende naar jouw eigen fotografiestijl?

 

Of wil je meer leren over romantische paardenfotografie?
 

Ik heb een schat aan ervaringen als het gaat om fotograferen, online marketing, personal branding en social media. 

 

Tijdens een 1 op 1 coachingstraject gaat alle aandacht uit naar jou en kan ingespeeld worden op jouw specifieke wensen.

 

Dit VIP traject is zowel voor beginnende als gevorderde fotografen.

1aIMG_9508 kopiëren.jpg

Je zal moeten gaan luisteren, nadenken en uitvoeren om zelf het verschil te maken. Ik geef je alle tools en begeleiding maar jij bent diegene die het waar gaat maken. 

begeleiding fotoshoot Eliane .png


DUUR VIP- COAHCINGSTRAJECT
Dit coachingstraject gaat 6 maanden duren zodat je ook echt de ontwikkeling en groei van jou als fotograaf gaat zien en ervaren.

Unknown.png
Unknown.png


AUTHENTICITEIT
Zie direct positief resultaat binnen jouw bedrijf en fotografie skills.
 


DE JUISTE BEGELEIDING
Met 10+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven en de juiste begeleiding om zelf aan de slag te gaan.

We gaan vanuit jouw passie en liefde voor fotograferen aan de slag. Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt!

VIP TRAJECT

FOTOGRAFIE

Maak een start met fotografie en/of wordt een betere fotograaf, ontwikkel jouw fotografiestijl, leer alles over paardenfotografie zowel theoretische aspecten als praktijkmomenten en leer authentiek te zijn binnen jouw niche.

VIP TRAJECT

ONDERNEMER

Creër als fotograaf een sterk en consistent ondernemerschap om financiële vrijheid en authenticiteit te ervaren.

Gerichte coaching en begeleiding met serieus maatwerk om het verschil te maken.

Naast het  coachen gaan we ook werken aan o.a. deze thema's: personal branding, social media, online marketing, lanceringen, SEO, website optimaliseren, sales genereren, financiële vrijheid, doelen stellen etc. 

JOUW VIP-coachingstraject

Traject:

Bedankt, je informatie aanvraag is ontvangen, je ontvangt snel reactie

A. Nieman

Al een hele tijd was ik op zoek naar iemand die de puntjes op de i kon zetten voor mij in paarden fotografie.. ik probeerde al wat maar toch kwam ik er niet... toen kwam ik toevallig account van Eliane tegen op instagram en ben gaan kijken naar haar werk... eerste wat ik deed was alles proberen om na te doen dat lukte niet echt... ik hoefde niet lang na te denken en stuurde Eliane een berichtje voor een prive workshop. Ook al was het best ver rijden dat maakte mij niks uit, en uiteindelijk was ik zo blij dat ik het gewoon gedaan heb. Ze legt alles zo duidelijk en rustig uit. Alles kwam gewoon op z’n plek. De praktijk gedeelte was voor mij persoonlijk ook super interessant want dan kon ik alle theorie goed toepassen met begeleiding dus... 

Al met al ben ik super  enthousiast over de workshop super veel informatie en is Eliane echt een aangenaam persoon om mee te praten. Ik zou het zeker aanbevelen of je nou beginner bent of pro je kunt altijd van elkaar leren!!!

S. Beelaert

Ik heb super genoten van de workshop. Eliane is correct naar  iedereen toe. Ze geeft voor de workshop een prachtige ppt die ervoor zorgt dat je heel goed voorbereid bent op het praktijk gedeelte. Tijdens het praktijk gedeelte geeft ze voldoende uitleg en mag je steeds storen om vragen te stellen. Ook komt ze langs om te kijken hoe alles gaat tijdens het shooten zelf. Je krijgt een handig boekje mee zodat je ook thuis meteen aan de slag kan. Tijdens het bewerkingsgedeelte is alles heel duidelijk. Een echte aanrader voor zowel beginners als gevorderde. Super fotograaf, spontaan en behulpzaam!

S. van Speybroeck

Ik heb reeds 2 workshops bij Eliane gevolgd. Een keer een privé workshop en een keer een groepsworkshop. Beide keren waren super geslaagd.

Als je bij Eliane op workshop komt, kan je rekenen op een warme ontvangst. Tijdens het theoriegedeelte krijg je zeer duidelijke uitleg en je voelt meteen hoe gepassioneerd Eliane bezig is met fotografie. Bovendien krijg je een mooi naslagwerkje mee naar huis. Tijdens het praktijkgedeelte merk je ook onmiddellijk haar geduld en enthousiasme op. Ze weet zowel de baasjes als de cursisten op hun gemak te stellen en als je ergens tegenaan loopt, staat ze je met raad en daad bij. 

Kortom een echte aanrader!

bottom of page