top of page
Werkboeken mockup-3.png

NEXT LEVEL BUSINESS

Creëer jouw business roadmap voor een succesvol fotografiebedrijf.

Ervaar als fotograaf meer financiële vrijheid, trek moeiteloos klanten aan, weet jezelf authentiek te onderscheiden met allemaal nieuwe kennis, marketing strategieën en nog veel meer...

Professionele camera-apparatuur

Je bent meer dan alleen een fotograaf...

... je maakt niet alleen maar prachtige foto's. Nee je bent zoveel meer!
Misschien heb je al door dat je niet alleen maar met je camera bezig bent, maar ook met klanten, branding en social media. Dit is niet alles! Achter de schermen ben je als fotograaf ook bezig met marketing zoals het opzetten van je website, je vindbaarheid vergroten en nog zoveel meer. Realiseer dat je ook een ondernemer bent die technisch gezien een heel bedrijf achter het fotograferen aan het opbouwen is.

DSC_9030.jpg

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

 • Heb jij behoefte om jezelf verder te ontwikkelen als fotograaf binnen jouw fotografiebedrijf?

 • Wil je nu aan de slag met nieuwe marketingkennis, strategie en focus?

 • Wil je jezelf authentiek positioneren in de markt en daardoor meer klanten aantrekken?

 

Ik heb een schat aan ervaringen als het gaat om fotograferen, online marketing, doelen stellen, ideale klanten, positionering, prijsstrategie, personal branding, sales, lanceringen en social media etc.

Mijn kennis en ervaringen deel ik heel graag met jou zodat jij als fotograaf een consistente fotografie business kan creëren om meer financiële vrijheid en authenticiteit te ervaren.

Geschikt voor fotografen die...

... tot nu toe maar wat doen, en die nu echt aan de slag willen met strategie en marketing om te groeien met hun fotografie business

... zelf niet vooruit komen en een stok achter de deur nodig hebben om nu te gaan knallen om ook direct alles uit te gaan voeren.

Na het traject...

 • Run jij je business precies op jouw manier

 • Krijg jij genoeg handvatten en kennis om te groeien

 • Zijn jouw mindset, branding en denk mogelijkheden gegroeid

 • Heb jij je prijzen als fotograaf verhoogd

 • Beschik jij over een exclusiever aanbod

 • Groeit je zelfvertrouwen 200%

 • Ervaar jij meer financiële vrijheid en meer vrije tijd

 • Ben jij productiever en werk je doelgerichter

 • Trek je klanten aan die bij jou passen

 • Weet jij jezelf nog beter authentiek te onderscheiden in jouw niche

 • Heb jij jouw marketing strategie en roadmap klaar liggen

 • Ben jij next level gegaan met jouw fotografie business

HET TRAJECT IS PERFECT VOOR JOU ALS...

 • voelt dat je next level wilt gaan

 • veel nieuwe kennis wilt opdoen rondom allerlei ondernemers onderwerpen

 • je nu nog hard werkt, maar weet dat het makkelijker kan

 • klaar bent om in jezelf en je groei van je business te investeren

 • weet dat er zoveel meer inzit, dan dat je nu al toepast

 • je een stok achter de deur wilt hebben met een strategie

 • ready bent om echt stappen te gaan zetten

 • Je voelt dat je hier 100% bij wilt zijn!

HET IS NIET ZOMAAR EEN TRAJECT...

 • Het is een kennistraject waarin ik je alle tools en informatie geef om te knallen met je fotografiebedrijf.

 • Je gaat echt authentiek aan de slag zodat jij met passie je beroep kan uitoefenen.

 • Naast alle theorie ben jij diegene die het waar gaat maken. 

 • Je zal door luisteren, nadenken en uitvoeren zelf het verschil gaan maken.

Werken vanuit kansen, positiviteit en jouw passie voor fotografie

Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt! Met 12+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven om zelf aan de slag te gaan.

Alle kennis door Eliane haar expertise

Direct positief resultaat

Werk met strategie en focus

Resultaten

“Vorig jaar schreef ik mij in voor het next level business traject van Eliane Van Schaik om mijn fotografiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ondanks mijn initiële aarzeling om in mezelf en mijn bedrijf te investeren (en dat ik al bekend was met de bedrijfswereld), bleek het een beslissing te zijn die mijn verwachtingen overtrof. Ik kende Eliane al van een privé workshop, waardoor ik wist dat ik waar voor mijn geld zou krijgen.

Wat mij echt verraste, was de diepgaande feedback die verder ging dan de uitgebreide cursusinhoud. Eliane stelde vragen die me een spiegel voorhielden en de kans gaven om kritisch naar mijn bedrijf te kijken en hard te werken aan mijn groei. Het heeft mijn perspectief veranderd en mij echt tot de kern van mijn bedrijf en kwaliteiten gebracht. Ik pas nog steeds nieuwe inzichten toe, zelfs tot op de dag van vandaag. 

Ik heb een tijdje terug mijn website en pakketten volledig aangepast, gebruikmakend van de kennis die Eliane deelde. De positieve reacties en de bevestiging van mijn ideale klanten dat mijn dienstverleningen veel meer waard zijn dan ik eerst had vooropgesteld, bevestigen dat haar begeleiding en steun cruciaal was voor het succes van deze veranderingen.

Wat dit traject zo waardevol maakt, is dat het niet alleen een cursus is, maar een reis voor degenen die serieus vooruit willen met hun bedrijf. Eliane's betrokkenheid en ook de waardevolle feedback van mededeelnemers maken het tot een unieke ervaring.

Ik weet dat het traject mij steeds verder zal blijven inspireren in mijn marketing en fotografie. 

Eliane, hartelijk dank voor dit waardevolle en intensieve traject. Jouw passie om anderen vooruit te helpen en je ruime ervaring spreken boekdelen!

Karen Verheyden

" Als eerst enorm bedankt voor dit traject. Aan het begin van dit traject was ik nog maar net van start als fotograaf. Dit traject heeft mij veel handvatten gegeven om mijn bedrijf gelijk goed vorm te geven, zelf wist ik niet goed hoe ik hier het beste mee aan de slag kon gaan.

 

Enorm veel kennis wat ik de komende tijd verder kan verwerken en van daaruit mijn bedrijf kan laten groeien.

 

Voor nu voel ik mij zekerder als fotograaf en ben ik meer achter mijn product gaan staan. Tussendoor heeft het krijgen van bevestiging mij veel vertrouwen gegeven."

Kim Vinkers

Leer van Eliane

Eliane is al meer dan 12+ jaar werkzaam als fotograaf en creatief ondernemer in haar bedrijf.

Als gepassioneerde fotograaf en paardenliefhebber is Eliane gespecialiseerd in het vastleggen van de unieke band tussen mens en paard. De waardevolle fotoshoot is een onvergetelijke beleving die voor altijd gekoesterd zal worden.

Ook begeleidt ze fotografen in de ontwikkeling van hun fotografie vaardigheden door een breed aanbod van workshops en cursussen aan te bieden. Daarnaast helpt ze fotografen ook bij het opstarten en opschalen van hun fotografie onderneming.

DSC_9057.jpg
IMG_1749.jpg

Het hebben van een business roadmap & sterke marketingstrategie heeft mij het volgende opgeleverd:

 • Al 12 jaar geniet ik als fulltime fotograaf van mijn passie

 • Als expert fotograaf gevraagd als jurylid bij het Perfecte Plaatje naast William en Cynthia

 • Meerdere workshops mogen hosten als vakfotograaf vanuit CameraNu

 • Grote samenwerkingen met o.a. Epplejeck, Agradi, Britt Dekker, Jesse Drent, Eva Roemaat, HoofOn, PaardenpraatTV, Horse&Hunk 

 • Gevraagd vanuit Horse Event om als fotograaf een clinic te geven op het evenement Horse Event Pro

 • Meerdere publicaties en interviews in paardenmagazines zoals Cap, Bixie&friends, Level up magazine, Bit, Hoefslag, Zoom

 • Consistente klanten en naamsbekendheid

Alles wat je moet weten over het traject Next Level Business

START

Direct online

5 MODULES

13 uur en 44 minuten aan kennis en uitleg

5 WERKBOEKEN

315 pagina's

MODULE 1

MINDSET

Creëer jouw businessroadmap door de basis te leggen in Module 1: MINDSET. Hier duiken we diep in op het ontwikkelen van een sterke mindset, het bouwen van een solide ondernemingsstrategie en het overwinnen van persoonlijke blokkades. Leer hoe je jouw innerlijk vuurtje kan ontsteken en je zakelijke ambities kunt vertalen naar concrete doelen. D.m.v. reflectie en het identificeren van je huidige versus gewenste situatie, creëer je een duidelijke roadmap voor succes. Ook onderzoek je de kracht van overtuigingen, de wet van aantrekking en het stellen van prioriteiten zodat je een krachtige en effectieve ondernemersmentaliteit gaat ontwikkelen.

MODULE 2

DROOMKLANTEN

Ontdek in Module 2: DROOMKLANT hoe je jouw fotografie bedrijf kunt richten op je droomklanten. Leer hoe je jouw ideale klanten kan gaan definiëren en begrijpen, en ontwikkel effectieve communicatie vaardigheden. Verken strategieën om meer klanten aan te trekken, waaronder de AIDA- formule voor effectieve marketing. Daarnaast leer je ook hoe je jezelf kunt profileren op social media en hoe je middels een betere klantenbinding de klantenreis beter in beeld kan brengen. Ontdek het belang van emotie versus gevoel om je bedrijf verder te laten groeien. (hier zit een heel interessant uitgebreid schema bij om jouw klant echt goed in beeld te krijgen middels de value proposition plan)

MODULE 3

AUTHENTICITEIT

Module 3, AUTHENTICITEIT, richt zich op het bouwen van jouw persoonlijke merk. Ontdek hoe je jezelf kunt positioneren in de markt als fotograaf d.m.v. een grondige analyse van je concurrenten, sterktes en valkuilen. Leer hoe je unieke verkoopargumenten (USP's) kunt identificeren en jouw merk kan opbouwen door branding en personal branding. Verdiep je in het proces van re-branding en ontdek hoe je jouw fotografiestijl kunt verfijnen om je te onderscheiden van de massa. Leer hoe je jezelf kan gaan profileren als een expert in je vakgebied en een waardevolle bron kan worden voor je doelgroep zodat je fotografiebedrijf opvalt.

MODULE 4

UPGRADE

Stap de wereld van groei en optimalisatie binnen met Module 4: UPGRADE. Leer hoe je je geld mindset kan verbeteren en obstakels rondom financieren kunt overwinnen. Ontdek hoe je een gezonde cashflow kan creëren en voer een grondige financiële check uit om je bedrijf te optimaliseren. Leer ook hoe je omzet- en winstdoelen kan stellen en verken diverse verdienmodellen en prijsstrategieën om je fotografie aanbod met producten / diensten te herstructureren. Kom te weten hoe jij jouw waarde kan uitstralen binnen in je fotoshootpakket en hoe je jouw prijsbepaling kan aanpassen om een winstgevend plan voor je bedrijf te ontwikkelen.

MODULE 5

SCALE

In de laatste module, SCALE, ontdek je alles wat je moet weten over het opschalen van je fotografiebedrijf met marketing. Verdiep je in de wereld van online marketing en ontdek hoe je unieke verkoopbare redenen (UBR's) kunt definiëren om je merk te onderscheiden. Leer hoe je een effectieve online marketingstrategie kunt ontwikkelen, inclusief email marketing, social media marketing en het optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO). Verken het belang van teksten schrijven en link building om je online aanwezigheid te versterken, en ontdek hoe je Google marketingintegraties kunt gebruiken om je bereik te vergroten. Leer hoe je succesvolle lanceringen kunt organiseren en maak een business roadmap en marketingstrategieplan om je groeidoelstellingen te realiseren.

DE MODULES

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

Ik ben er van overtuigt dat ik jou met dit traject alle nodige handvatten & ondersteuning kan geven om het beste naar voren te halen, jouw werk met plezier kunnen doen en om aan jouw mindset te werken.

Meer resultaten

“Toen ik begon aan dit traject zag ik een klein beetje op tegen de online Webinars. Zelf heb ik hier niet zulke goede ervaring mee en vind ik het snel langdradig worden en te chaotisch als iedereen door elkaar heen praat. De Webinars vielen mij dan dus ook reuze mee omdat je merkt dat jij hier heel veel ervaring in hebt waardoor het gestroomlijnd loopt en je een fijne afwisseling hebt van zelf actief mee doen of even voor jezelf iets maken. De werkboeken waren wel echt veel werk dus die heb ik tijdens het coaching traject niet afgekregen maar hiervoor heb ik mezelf nog de komende maanden gegeven om het af te maken.

 

Door alle Webinars al te volgen krijg je al veel stof tot nadenken en ik weet zeker dat als ik de werkboeken heb bijgewerkt, ik ook zeker nog een stapje verder kom met mijn bedrijf. Ik heb het gevoel dat we van a tot z alles over een eigen bedrijf en ondernemen hebben besproken en het was fijn om dit met meerdere fotografen te doen zodat je naast de Webinars nog met elkaar kon sparren over bepaalde dingen.”

Rosan van Vreede

“Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren en vond het zeker alles waard. Dankjewel voor alles!"
 

Sandra Bos

Het traject was voor mij heel leerzaam en waardevol. Ik deed maar wat. Dat was ook zo, want met het traject kreeg ik veel meer inzichten waarom ik iets deed of doe, of wat ik graag zou willen of ik nog niet kende. Ondernemen is zoveel meer dan alleen het fotograferen. Ik vond het ook eng om bepaalde stappen te zetten. Nu nog steeds wel een beetje. Maar niet meer zo eng zoals voorheen. Dankzij Eliane werk ik nu met nog meer plezier. De groepsapp was ook heel fijn om alles met elkaar te kunnen delen. Het traject raad ik zeker aan, het is super leerzaam en je wordt uitgedaagd om stappen te gaan zetten om te groeien op het gebied van fotografie & ondernemen."
 

Linsey van Rosmalen

Online leeromgeving

Leer in je eigen tempo

Voor altijd toegang

Minimal Online Business Facebook Cover Photo.png

INVESTERING

 • Voor altijd toegang

 • 5 diepgaande kennismodules

 • 5 uitgebreide werkboeken met opdrachten 315 pagina's

 • Meer dan 13 uur aan videomateriaal

 • Toegang tot de business roadmap template

Directe betaling

Of in 12 termijnen

Twijfels?

Is deze training zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Het 21% btw bedrag kan je terugvragen bij het indienen van je btw aangifte.

De investering is spannend, wat raad je aan?

Als je twijfelt moet je jezelf afvragen: wat als ik nu meedoe, wat levert het mij erna op? Zie het als een leer investering waar jij jezelf gaat verbeteren in zowel kennis als vaardigheden. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. EN bekijk het zo: binnen enkele fotoshoots heb je jouw investering er weer uitgehaald.

Moet je perse een paardenfotograaf zijn?

Nee zeker niet. Je kan ook als fotograaf in een andere niche meedoen. De voorbeelden, kennis en informatie is wel gericht op paardenfotografie gezien dit mijn niche is. Maar alle info, kennis en tools zijn toepasbaar in elke fotografie niche.

Moet ik dit traject stapsgewijs volgen?

Niks moet. Ik raad het je wel aan om te starten met module 1, dan deze helemaal uit te werken. En dan stapsgewijs de volgende modules bekijken. Er is een reden dat ze in deze volgorde zijn gezet... zodat je echt alles stap voor stap gaat opbouwen zodat je met module 5 de marketing op de juiste wijze kan gaan toepassen.

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt voor altijd toegang tot alle modules.

Wat als ik geen resultaat behaal?

Mocht je vastlopen, focus dan weer op 1 onderdeel zodat je het overzicht blijft houden. Het zijn kennismodules dus probeer stap voor stap alles toe te passen in je fotografie bedrijf. Ik kan je garanderen dat je echt wel stappen vooruit gaat maken!

NEXT LEVEL BUSINESS

GA JIJ ERVOOR?

bottom of page