top of page

Ontdek het vernieuwde paardenfotografie Academy Membership & Community: het totaalpakket om te leren speciaal voor paardenfotografen

Welkom bij de Paardenfotografie Academy! Ik ben ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat het lidmaatschap een spannende vernieuwing heeft ondergaan, waardoor het nog waardevoller en inspirerender wordt voor paardenfotografen van alle niveaus. In deze blogpost neem ik je mee door alle nieuwe features, voordelen en mogelijkheden die het vernieuwde lidmaatschap biedt. Lees verder om te ontdekken hoe je jezelf kunt uitdagen, je vaardigheden kunt verfijnen en deel kunt uitmaken van een levendige community van gelijkgestemde fotografen.Waarom ik het membership heb vernieuwd

Bij de Paardenfotografie Academy streef ik er voortdurend naar om jullie de best mogelijke leerervaring te bieden. Ik heb geluisterd naar jullie feedback en het membership vernieuwd om nog beter aan jullie behoeften en wensen te voldoen. Mijn missie is om paardenfotografen te helpen groeien en bloeien in hun vakgebied door hen de middelen, kennis en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Dit vernieuwde lidmaatschap is ontworpen om dit doel nog effectiever te bereiken.


 

Wat het vernieuwde Membership biedt

Maandelijkse masterclasses

Een van de kernonderdelen van het vernieuwde membership is de introductie van maandelijkse masterclasses. Elke maand krijg je toegang tot vier nieuwe masterclasses die speciaal zijn ontworpen om je vaardigheden en kennis op verschillende gebieden van paardenfotografie te verbeteren. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

 1. Fotografie Masterclass: Deze sessie richt zich op een specifiek aspect van paardenfotografie, zoals het werken met verschillende lichtomstandigheden, het maken van romantische paardenfoto's, of het vastleggen van actiebeelden etc.

 2. Photoshop Tutorials: Twee van de vier masterclasses per maand zijn gewijd aan nabewerking in Photoshop. Leer hoe je je foto's kunt bewerken om ze echt tot leven te brengen, met technieken zoals kleurcorrectie, retoucheren en compositieaanpassingen.

 3. Ondernemerschaps Masterclass: De vierde masterclass van de maand helpt je bij het ontwikkelen van je zakelijke vaardigheden als fotograaf. Of het nu gaat om marketingstrategieën, het bepalen van je prijzen, of het aantrekken van droomklanten, deze sessies zijn ontworpen om je te helpen je fotografiebedrijf te laten groeien.


Praktische challenges en opdrachten

Leren door te doen is een van de meest effectieve manieren om je vaardigheden te verbeteren. Daarom bevat het vernieuwde membership maandelijkse challenges en opdrachten die je aanmoedigen om je kennis in de praktijk te brengen. Deze opdrachten zijn direct gekoppeld aan de thema's van de masterclasses, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen.


Toegang tot een uitgebreide bibliotheek

Als lid van de Paardenfotografie Academy krijg je onbeperkte toegang tot een uitgebreide bibliotheek vol met eerdere masterclasses, tutorials en andere waardevolle leermiddelen. Deze bibliotheek groeit elke maand, waardoor je altijd nieuwe inhoud hebt om door te nemen en van te leren.


Een levendige community

Een van de grootste voordelen van het lidmaatschap is de toegang tot onze levendige community van paardenfotografen. Via het platform kun je contact leggen met andere leden, je werk delen, feedback ontvangen en geven, en elkaar inspireren. Er zijn drie speciale chatgroepen om je te helpen het meeste uit je lidmaatschap te halen:

 1. Vier je successen: Deel je prestaties en mijlpalen met de community. Of je nu een geweldige fotoshoot hebt gehad of een nieuwe techniek onder de knie hebt, we vieren graag samen met jou!

 2. Challenges foto's delen: Post je foto's van de maandelijkse challenges en bekijk wat anderen hebben gemaakt. Dit is een geweldige manier om feedback te krijgen en te leren van je medefotografen.

 3. Q&A: Stel je vragen en krijg antwoorden van de community. Of je nu technische vragen hebt of advies nodig hebt over ondernemerschap, we zijn hier om te helpen. Aan het eind van elke maand zal ik ook al jouw vragen beantwoorden in een Q&A webinar.

Toegankelijkheid via de app

Ik begrijp dat flexibiliteit belangrijk is voor mijn leden. Daarom kun je nu overal en altijd toegang krijgen tot je lidmaatschap via onze handige app. Of je nu thuis bent, onderweg, of op locatie aan het fotograferen, je hebt alle leermiddelen binnen handbereik.


 


De eerste kwartaalthema's

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, wil ik je graag introduceren aan de thema's van het eerste kwartaal van het vernieuwde membership. Elk kwartaal heeft een overkoepelend thema, dat vervolgens wordt opgesplitst in drie maandthema's met bijbehorende masterclasses en opdrachten.


Kwartaal 1: je ideale fotoshoot vormgeven

Maand 1: specialisatie en storytelling

 • Fotografie masterclass: Leer hoe je je kunt specialiseren in verschillende niches binnen de paardenfotografie en hoe je krachtige verhalen kunt vertellen met je beelden.

 • Photoshop tutorials: Ontdek diverse fotoshoot bewerkingsstijlen en hoe je composities kunt wijzigen om je foto's te verbeteren.

 • Ondernemerschaps masterclass: Identificeer wie je bent als fotograaf en welke niche je wilt veroveren. Ga terug naar de kern van je passie.

 • Challenge: Ontwerp en voer je ideale fotoshoot uit, waarbij je verschillende composities en storytelling technieken toepast.


Maand 2: kleursferen

 • Fotografie masterclass: Verken het fotograferen met verschillende kleursferen en leer hoe je de perfecte locatie kiest voor je fotoshoots.

 • Photoshop tutorials: Beheers kleurcorrectie en leer hoe je kleursferen kunt wijzigen, zoals van groen naar bruin voor herfstkleuren.

 • Ondernemerschaps masterclass: Werk aan consistentie in je fotografiestijl en leer hoe je jezelf als fotograaf kunt profileren.

 • Challenge: Fotografeer in drie verschillende kleurstijlen en deel je resultaten met de community.


Maand 3: modellen en droomklanten

 • Fotografie masterclass: Verbeter je vaardigheden in het poseren van paarden en het maken van scherpe foto's van paarden en mensen samen.

 • Photoshop tutorials: Leer geavanceerde technieken zoals het vervangen van onderwerpen, het veranderen van paardenoren en het gebruik van Dodge en Burn.

 • Ondernemerschaps masterclass: Ontwikkel een effectieve werkwijze en leer hoe je je droomklanten kunt aantrekken en behouden.

 • Challenge: Maak een inspiratiebord met poses die je wilt uitwerken en voer een fotoshoot uit waarbij je modellen aanstuurt en uit je comfortzone stapt. 

Waarom dit membership onmisbaar is

Het vernieuwde Paardenfotografie Academy Membership is ontworpen om je te helpen groeien, ongeacht je huidige niveau. Of je nu een beginnende fotograaf bent die de basisprincipes onder de knie wil krijgen, of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, dit membership biedt de kennis en ondersteuning die je nodig hebt.


Lage kosten, hoge waarde

Voor slechts €20 per maand bij een kwartaal lidmaatschap krijg je toegang tot een schat aan kennis en middelen die normaal gesproken veel duurder zouden zijn als je losse cursussen zou volgen. Dit maakt het membership een uiterst kosteneffectieve manier om te investeren in je passie en je carrière als paardenfotograaf.


Flexibiliteit en toegankelijkheid

Met de mogelijkheid om de inhoud te bekijken via de app, kun je leren en oefenen waar en wanneer het jou uitkomt. Deze flexibiliteit betekent dat je je leerervaring kunt aanpassen aan je eigen schema en behoeften.


Community gevoel

Een van de grootste voordelen van het lidmaatschap is de toegang tot een ondersteunende en inspirerende community. Fotografie kan soms een eenzaam beroep zijn, maar met de Paardenfotografie Academy sta je er nooit alleen voor. De interactie met andere leden en de mogelijkheid om je werk te delen en feedback te krijgen, zorgt voor een motiverende en stimulerende leeromgeving.


Continu leren en ontwikkelen

Met maandelijkse updates van nieuwe masterclasses en challenges, blijf je constant uitgedaagd en gemotiveerd om te leren en te groeien. Deze continue stroom van nieuwe inhoud zorgt ervoor dat je nooit stil blijft staan in je ontwikkeling als fotograaf.


 

Meld je aan voor de wachtlijst

Mis deze kans niet om lid te worden van de Paardenfotografie Academy! Voor slechts €20 per maand bij een kwartaal lidmaatschap krijg je toegang tot alles wat ik hierboven heb beschreven. En het beste van alles? Je kunt je maar één keer per kwartaal inschrijven. De volgende instroommogelijkheid is pas in oktober, dus grijp deze kans!
 

Het vernieuwde Paardenfotografie Academy Membership biedt een leerervaring voor paardenfotografen. Met maandelijkse masterclasses, praktische challenges, toegang via de app en een levendige community, heb je alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor paardenfotografie te verdiepen. Meld je vandaag nog aan voor de wachtlijst en bereid je voor op een inspirerende reis vol groei en ontwikkeling.

Comments


bottom of page