top of page
paardenfotografie academy membership community_edited_edited.jpg

Paardenfotografie Academy Membership & Community

Elke maand nieuwe kennis, inspiratie en motivatie om als paardenfotograaf verder te groeien in je fotografie skills, zelfontwikkeling en het nabewerken.

Door het aanbieden van gevarieerde masterclasses vol met kennis, tutorials en praktische challenges, help ik fotografen hun passie en vaardigheden te verdiepen en te verfijnen.

Wil je op de hoogte gehouden worden zodra het mogelijk is om weer lid te worden volgend kwartaal?

Het Paardenfotografie Academy Membership is voor iedere fotograaf, hobby tot gevorderde. Voor iedereen die wil leren en groeien.

Het totaalpakket om te groeien als paardenfotograaf

Verbeter je fotografie, nabewerking en zelfontwikkeling skills

Door deel te nemen ervaar je:

 • Fotograferen vanuit je passie

 • Groeien als authentieke fotograaf

 • Meer zelfvertrouwen in je fotografievaardigheden

 • Consistente kwaliteit

 • Focus en een duidelijk gestructureerde werkwijze

 • Professionaliseren van je fotoshoots

 • Continue zelfontwikkeling met de juiste kennis

 • Netwerken met medefotografen in de community

KBB1a3E5A8777 kopie.jpg
1a3E5A9184 .jpg
membership paardenfotografie academy.jpg

HERKENBARE UITDAGINGEN?

 • Je wilt beter leren fotograferen: "Ben je gefrustreerd omdat je het gevoel hebt dat je fotografievaardigheden niet op het niveau zijn dat je zou willen, en wil je graag beter leren fotograferen?"

 • Gebrek aan zelfvertrouwen: "Voel je je onzeker over je fotografievaardigheden en twijfel je of je werk goed genoeg is om op te vallen in een concurrerende markt?"

 • Inconsistente kwaliteit: "Heb je moeite om consistent hoogwaardige foto's te maken, en weet je niet precies hoe je je resultaten kunt verbeteren?"

 • Je wilt als authentieke fotograaf aan de slag: "Droom je ervan om je eigen stijl te ontwikkelen en als authentieke fotograaf aan de slag te gaan, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken?"

 • Beperkte nabewerkingskennis: "Vind je het lastig om je foto's professioneel te bewerken en ben je overweldigd door de complexiteit van Photoshop en andere nabewerkingssoftware?"

 • Onduidelijke werkwijze: "Heb je geen gestructureerde workflow en ben je vaak tijd kwijt aan het organiseren en plannen van je fotoshoots?"

 • Gebrek aan klanten: "Kamp je met het vinden en behouden van klanten, en weet je niet goed hoe je je fotografiebedrijf kunt laten groeien?"

 • Je wilt groeien maar hebt niet de juiste kennis: Ben je vastbesloten om te groeien en je fotografie naar een hoger niveau te tillen, maar heb je niet de juiste kennis of begeleiding om dit te doen?"

YOU CAN DO IT!

Het is tijd dat je het maximale uit je passie fotografie gaat halen.

Dit kan je verwachten bij het paardenfotografie academy membership

Een inspirerende leeromgeving voor elke paardenfotograaf!

Bij de Paardenfotografie Academy creëren we een fijne en ondersteunende leeromgeving waar je continu kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen als fotograaf. Zodra je lid wordt, krijg je automatisch toegang tot al onze waardevolle content.

Altijd en overal toegang via de app!

Met de handige app kun je overal en altijd toegang krijgen tot je lidmaatschap. Bekijk de masterclasses, volg de tutorials, en doe mee met de challenges, allemaal vanaf je telefoon of tablet.

Sluit je aan bij onze levendige community!

Als lid van de Paardenfotografie Academy maak je deel uit van een bloeiende community van gelijkgestemde fotografen. Kom in contact met andere leden, deel je foto’s, en inspireer elkaar met tips en feedback. Samen maken we elke dag vooruitgang!

Kopie van Template Paardenfotografie Academy.png

Fotografen community

Feedback op je foto's

Fijne leeromgeving

Challenges

Paardenfotografie is een passie die vanuit het hart komt. Ik wil jou als fotograaf inspireren om je passie te volgen.

 

Daarnaast wil ik je aanmoedigen om vanuit jouw hart te fotograferen waardoor je als authentieke paardenfotograaf prachtige paardenfoto's gaat maken.

Dit krijg je elke maand erbij

membership paardenfotografie academy.jpg

1

2 masterclasses

Elke maand krijg je 2 inspirerende masterclasses: theoretische kennis over fotografie en zelfontwikkeling als fotograaf gekoppeld aan het maandthema.

2

2 photoshop tutorials

Elke maand worden er 2 nieuwe nabewerking tutorials toegevoegd aan de bibliotheek. De tutorials zijn geschikt voor het nabewerken in adobe Photoshop.

3

Q&A + feedback

Elke maand deel ik mijn ervaring rondom de thema lessen en beantwoord ik al jouw vragen tijdens de Q&A. Daarnaast geef ik jou persoonlijke feedback op je gemaakte foto's en uitgevoerde opdracht.

Challenge opdracht

Elke maand staat er een nieuwe challenge te wachten op jou zodat je de theorie in de praktijk gaat uitvoeren. De challenge is gekoppeld aan het maandthema, 2 masterclasses en de Photoshop tutorials. Deel je resultaten in de community en ontvang feedback van mij op je foto's.

4

+

Toegang tot de gehele bibliotheek

Naast alle nieuwe masterclasses & tutorials krijg je toegang tot de gehele bibliotheek. Deze bibliotheek wordt elke maand bijgevuld met nieuwe video's.

Photoshop tutorials

Maandelijks krijg je toegang tot nieuwe photoshop tutorials die elke keer een ander thema laten zien zodat jij je editskills kan blijven vergroten.

Paardenfotografie Academy is een laagdrempelig kwartaal lidmaatschap van €20 per maand

paardenfotografie academy membership community_edited.jpg

Elke maand een nieuw thema als focuspunt

Elke maand introduceer ik een nieuw thema dat je helpt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe technieken te ontdekken. Van fotografie tot specifieke zelfontwikkeling topics, er is altijd iets nieuws te leren!

4 nieuwe masterclasses per maand (waarvan 2 photoshop tutorials)

Je ontvangt elke maand vier gloednieuwe masterclasses gericht op het maandthema: twee die zich richten op fotobewerkingstechnieken in Photoshop, één die zich verdiept in een specifiek fotografie thema, en één gericht op zelfontwikkeling binnen de fotografiebranche. 

Community + Q&A

Met je lidmaatschap krijg je ook de mogelijkheid om feedback te ontvangen op jouw foto's en gemaakte opdrachten. Stel al je brandende vragen tijdens de maandelijkse  Q&A sessies of in de community chats.

Bibliotheek vol met masterclasses

Krijg onbeperkte toegang tot een uitgebreide bibliotheek van masterclasses die je kunt volgen op je eigen tempo. De bibliotheek is gevuld met alle maandelijkse masterclasses rondom het nabewerken in photoshop, fotografie en zelfontwikkeling.

Challenge met opdrachten

Elke maand kan je meedoen aan de challenge die ik speciaal aan het maandthema heb gekoppeld zodat je de theorie ook in de praktijk kan uitvoeren. De challenge bevat meerdere opdrachten waar je ook persoonlijke feedback op kan krijgen.

Expertise

Profiteer van mijn jarenlange ervaring en expertise als professionele paardenfotograaf. Ik deel al mijn kennis, tips en trucs om jou te helpen het beste uit je fotografie te halen en je bedrijf te laten groeien.

Ben jij klaar om jouw fotografie, nabewerking en zelfontwikkeling skills te vegroten?

1x per kwartaal kan je instromen om lid te worden.

In juli start het Membership, mis deze kans niet!

Leer van een expert

Eliane van Schaik

Eliane is al meer dan 12 jaar werkzaam als fotograaf en creatief ondernemer in haar bedrijf. Ze begeleidt fotografen in de ontwikkeling van het opstarten en opschalen van hun fotografie onderneming zodat ze meer financiële vrijheid creëren & zich authentiek weten te profileren om te werken met hun ideale klanten.

(O.a. bekend van: Het Perfecte Plaatje (tv), Horse Event Pro, Liefde voor paarden (tv), Hoofon Hippic Heroes (tv)...

Mijn doel is om een inspirerende community te creëren waar paardenfotografen kunnen groeien, geprikkeld en geïnspireerd worden door diverse thema's en praktische uitdagingen, waardoor ze hun fotografie passie, vaardigheden en zelfontwikkeling kunnen versterken.

 • Facebook
 • Instagram
membership paardenfotografie academy.jpg.jpg

2.000+

gefotografeerde paardencombinaties

12+

jaar ervaring

1.100+

gegeven cursussen online en offline

Amanda vd P.

“Heel waardevol! Aanrader als je meteen in alles beter wilt worden. Ik kan voorlopig nog veel leren met alle cursussen op je website. thnx."

Linda V.

"Enorm blij om direct toegang te krijgen tot al je cursussen, nu kan ik alles rustig bekijken. Ik had al de cursus paardenfotografie van jou, en nu kan ik ook alle andere cursussen bekijken."

Eva V.

“Wat leg je alles goed uit. Ik ben net gestart en heb al zoveel nieuwe info geleerd. Ik denk dat ik binnenkort overstap naar de gevorderde zodat ik nog meer kan zien.”

Veel gestelde vragen

Wanneer is de Q&A?

In de laatste week van de maand heb jij de mogelijkheid om al jouw vragen naar mij door te sturen. Alle vragen neem ik mee in een Q&A die je terug kan kijken.

Hoe werkt opzeggen?

Per kwartaal kan jij je lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar info@elianevanschaikphotography.com

Zolang je voor ingang van het volgende kwartaal een mail hebt gestuurd zal je incasso stopgezet worden

Wat worden de nieuwe maandthema's?

Een week voordat de nieuwe maand ingaat zal het nieuwe thema op social media + via email gedeeld worden.

Thema's van de komende maanden:

 • Juli: Je ideale fotoshoot vormgeven

 • Augustus: Fotograferen met diverse kleursferen

 • September: Focussen op modellen en droomklanten

Hoelang heb ik toegang tot de bibliotheek met masterclasses en de online cursussen?

Zolang jij lid bent, heb jij toegang tot de bibliotheek vol masterclasses en alle cursussen in je lidmaatschap.

bottom of page