top of page

Cursus Adobe Photoshop voor beginners

 

 Wil jij leren hoe je aan de slag kan gaan met het bewerken van je foto's in Photoshop, maar heb je op dit moment nog geen idee hoe Photoshop werkt?

 

Dan is deze cursus precies wat jij op dit moment nodig hebt. In deze cursus leer ik jou de basis over werken met Photoshop, zodat jij je bewerkingskills naar een hoger niveau kunt tillen.

Ik neem je stap voor stap mee door Photoshop, zodat jij de cursus zonder enige ervaring goed kunt volgen. Ik leer hoe je kunt werken met de verschillendetools in Photoshop. Hoe je foto's kunt bewerken in camera RAW. Hoe je het licht kunt aanpassen, maar ook hoe je kleuren kunt veranderen en specifieke delenvan een foto kunt bewerken. Daarnaast laat ik je zien hoe je storende objecten kunt wegwerken op verschillende manieren en hoe je foto's opslaat / exporteert.

Deze cursus is geschikt voor jou als jij je foto's nu echt professioneel wilt gaan bewerken in Photoshop en hier stap voor stap in wilt worden begeleid.

jpg beginners.jpg
€39,99
Incl 21% btw
ERNA KAN JE:
GESCHIKT VOOR ALS JE:
 • Wilt leren editen in photoshop
 • Niet weet met welke opties en functies je kan werken in photoshop
 • Wilt leren hoe je moet werken met maskers en lagen in photoshop
 • Wilt leren hoe je storende objecten kan wegwerken in photoshop op diverse manieren
 • Vast loopt in de basis van photoshop
 • Wilt leren hoe je de foto het beste kan opslaan of exporteren
Editen in photoshop
Werken met verschillende tools in photoshop
Editen met de camera raw filter
Hooglichten, schaduwen en anderen lichttonen bewerken
Kleuren veranderen en bewerken
Werken met verschillende lagen in photoshop
Werken met maskers en specifieke delen in je foto bewerken
Storende objecten wegwerken op diverse manieren
Foto opslaan / exporteren
CURSUS INHOUD:
HOE WERKT HET:
De online video cursus bevat 5 video's met in totaal een duur van 57 minuten.
 1. Camera raw filter
 2. Tools in photoshop
 3. Lagen en maskers
 4. Retoucheren / storende objecten wegwerken
 5. Exporteren / opslaan foto
Na de aankoop van de online video cursus in de SHOP kun je per direct een account aanmaken en inloggen. Ik zal jou daarna toevoegen aan de cursus.
 • De online cursus is 24/7 online beschikbaar
 • Levenslange toegang tot de video cursus
 • De online cursus is geschikt voor adobe photoshop
 • De cursus is op alle apparaten beschikbaar
 • na de cursus kan je met vragen altijd bij mij terecht

Les 1: Camera raw filter

Beschrijving: In deze les leer je hoe je start met het programma photoshop. Ik laat je zien wat de eerste stappen zijn in de camera raw filter en geef uitleg over elk gedeelte zodat je weet wat mogelijk is.

 

Les 2: Tools in photoshop

Beschrijving: In deze les laat ik je alle tools zien in photoshop waar jij mee kan gaan editen. Photoshop bestaat uit zoveel tools dat je vaak het overzicht verliest en niet weet met welke tools je kan editen. Ik laat je zien welke tools belangrijk zijn en hoe je ze kan toepassen in het bewerken van je foto’s. 

 

Les 3: Lagen en maskers

Beschrijving: In deze les ga ik je uitleggen hoe de lagen en maskers werken in photoshop. Dit is vaak het moeilijkste, maar als je de lagen en maskers onder de knie hebt kun je heel veel met de bewerkingen doen in photoshop. 

 

Les 4: Retoucheren / storende objecten wegwerken

Beschrijving: In deze les ga ik je stapsgewijs laten zien met welke tools je storende objecten kan wegwerken en kan retoucheren. Ik zal je ook laten zien welke tool je voor welke situatie het beste kan gebruiken. 

 

 

Les 5: Exporteren / opslaan foto

Beschrijving: In deze les laat ik je zien hoe je na het bewerken je foto kan opslaan in het juiste bestandstype. 

REVIEWS

"Ik vind de cursus heel erg leerzaam en heb er zeker veel van geleerd. Hele duidelijke uitleg en goede kwaliteit waar alles duidelijk op te zien is. Ik denk dat heel veel fotografen er baat bij hebben om deze cursus te kijken! Ik ben er heel blij mee en heb er echt veel van geleerd."

- Mijntje P.

"Hele fijne uitleg Eliane! Ik ben echt verder gekomen met mijn manier van bewerken, ik liep vast op veel punten in photoshop. Dankzij deze cursus van jou kan ik weer vooruit!"

- Wilma vd V.

"De online cursus photoshop voor gevorderden die ik onlangs heb aangeschaft, is heel fijn om te volgen. Eliane geeft heel goed uitleg in de verschillende soorten bewerkingen. Hiermee kan ik volop mee aan de slag met mijn eigen foto's om deze te bewerken. Ze geeft ook inzicht in haar workflow, heel duidelijk. De reden dat ik het heb aangeschaft is ook omdat ik de sfeer in de foto's van Eliane zo mooi vind. Toch zal ik m'n eigen inbreng er ook in gaan toepassen, maar het is heel fijn om toch wat houvast te hebben met de mogelijkheden in bewerkingen."

- Petra vd W.

"De cursus is echt aan te raden! Eliane geeft in alle video's duidelijke uitleg en staat zelfs daarna open voor feedback als je vragen hebt. Ik heb heel veel geleerd ervan en ben benieuwd wanneer er nog een online cursus komt."

-Stephanie H.

bottom of page