top of page

FOTOREIS 
ZWITSERLAND
 

Gek op reizen en fotograferen en is het voor jou een droom om dit te kunnen combineren? Dan is deze reis iets voor jou! Voor de 6e keer organiseer ik een onvergetelijke vijf-daagse fotoreis naar het prachtige Zwitserland! Een heerlijke week weg, waarbij je je ondertussen richt op het leren fotograferen van de connectie tussen mens en paard in de meest prachtige settings. Ontmoet nieuwe mensen en geniet van de bijzondere Zwitserse natuur terwijl je de meest prachtige combinaties vastlegt.

Verblijvend in een typisch Zwitsers huisje, tussen de bergen met uitzicht op besneeuwde bergtoppen, een waterval, glooiende weilanden en een prachtig blauw meer (ja echt, allemaal te zien vanuit het verblijf!), neem ik jou mee in de mooie wereld van paardenfotografie. Hierbij ligt de focus van de reis op het vastleggen van de connectie tussen mens en paard.

 

Daarbij ga je ook nog eens naar huis met geweldig nieuw materiaal voor in je portfolio en een glimlach van de fantastische week. 

246244633_330593222191857_859473219213238688_n.jpg

Geschikt voor:

Beginnende tot gevorderde fotograaf

Minderjarig? Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je zeker welkom!

Bij ernstige gezondheidsproblemen/aandoeningen aanmelding mogelijk in overleg

Fotografiereis Zwitserland
Search video...
fotoreis zwitserland
00:17
Play Video
fotoreis zwitserland
00:25
Play Video
fotoreis zwitserland
00:10
Play Video
fotoreis zwitserland
00:17
Play Video

INFORMATIE


Prachtige paarden in combinatie met hun eigenaar, bijzondere locaties en het echte Zwitserse gevoel gedurende de reis door de verschillende fotoshoots staan centraal. Tijdens deze fotoreis combineren we reizen met paardenfotografie op zijn allerbest. Met diverse leermomenten in de vorm van verschillende workshops, zoals theorie + photoshop en begeleiding tijdens de praktijk ontwikkel jij jezelf verder als fotograaf. Maar ook gezelligheid en ontspanning spelen een belangrijke rol.

 

Tijdens de reis zullen we maar liefst 5 a 6 keer op pad gaan om diverse modellen op diverse locaties te fotograferen. Denk hierbij aan besneeuwde bergen als achtergrond, of fotograferen in een bijzonder mooi meer tussen de glooiende heuvels en bergen. Naast deze sessies besteed ik uiteraard ook tijd aan de nabewerking zodat jij tot een optimaal resultaat kun komen. Want hoe haal je nu alles uit de foto en hoe bereik je dat plaatje wat je al zo lang in je hoofd hebt? 

 

Verder zijn er uiteraard ook avonden of middagen die naar eigen invulling in te delen zijn.  Lekker een stukje wandelen, met andere deelnemers een waterval gaan bekijken (ook op loopafstand van het verblijf te vinden) of gezellig met elkaar een filmpje kijken, kletsen, een spelletje spelen of even helemaal niks, het is allemaal mogelijk!  Ook de transfers van en naar de fotolocaties zorgen altijd voor verbluffende uitzichten, gezellige karaoke momenten of een gezellig en goed gesprek.

 

 

DE REIS

Het is mogelijk om met het vliegtuig of met eigen auto te reizen. Wanneer je met het vliegtuig reist is er de mogelijkheid dat ik je ophaal en terugbreng tegen een vergoeding naar het vliegveld. Indien je met de auto komt ontvang je voor vertrek alle informatie over bijvoorbeeld de verblijfplaats. Let wel op als je met de auto reist, je een vignet moet aanschaffen. Ook reizen met de trein is een optie. Dit kan tot de luchthaven van Zurich, of zelfs helemaal door tot aan de verblijfplaats. 

INCLUSIEF

* 5 overnachtingen (incl toeristenbelasting)

* Ontbijt, lunch en diner
* Transfer van en naar de fotolocaties
* Transfer van en naar het vliegveld (optioneel)

* Eenpersoonskamer (optioneel)

EXCLUSIEF

* Foto- apparatuur
* Heen- en terugreis
* Vignet (bij eigen vervoer met auto)
* Extra maaltijden of snacks

WAT MOET JE MEENEMEN?

* Camera & zoomlens (bijvoorbeeld 70-200mm)

* Camera accu, geheugenkaartjes, laders

* Laptop met Adobe Photoshop

* Harde schijf/ opslag voor de foto's

* Paspoort of ID- bewijs

&

Theorie Romantische paardenfotografie
+
Workshop adobe photoshop
Mijn workflow

+
5 a 6 fotoshoots