top of page
1_edited.jpg


Welkom bij de summer bootcamp!
Dit intensieve en inspirerende programma is speciaal ontworpen om fotografen van alle niveaus te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun creatieve grenzen te verleggen om de fotoshoots te gaan professionaliseren.


 
De afgelopen 10 jaar heb ik alles zelf moeten ervaren. Dit was natuurlijk leerzaam maar ik had specifieke dingen anders gedaan als ik had geweten dat het mogelijk is om tijd te besparen om direct naar je doelen en dromen te werken. 

Ik had gewild dat iemand mij vertelde dat ik JUIST mijn gevoel moest volgen. En dat ik ook direct handvaten zou krijgen HOE ik mijn fotoshoots professioneler kon maken. 

 
Eliane van schaik photography romantische paardenfotografie.jpeg
Leer van Eliane van Schaik

2.000+

gefotografeerde paardencombinaties

10+

ervaring

1.100+

gegeven cursussen online en offline

Kopie van SUMMER BOOTCAMP (Instagram-bericht (Vierkant)) (Facebook-omslagfoto)-5.png

"

Ik heb echt genoten van de Summerbootcamp !!!! Soms heel confronterend ook al weet je in je achterhoofd dat je verkeerd bezig bent maar om het dan toch in de uitwerking op papier te zien doet wel wat met je.

 

Ik heb echt veel geleerd en zal het ook zeker in de praktijk gaan brengen.

Je maakt tijdens deze maand zoveel stappen en Eliane kan je zo enthousiasmeren dat je door blijft gaan. 

 

Supper zijn de O&A’s om samen te leren en van elkaar te leren ook al is de eerste stap best een beetje spannend.

 

Nogmaals dankjewel voor deze leerzame periode!!!

."

Nathalie v.d.B.

Kopie van SUMMER BOOTCAMP (Instagram-bericht (Vierkant))-3.png
MODULES

MODULE 1

Creëer je eigen authentieke fotoshoots als fotograaf

In deze module leer je hoe je jouw unieke stijl en creatieve visie kunt ontwikkelen om authentieke fotoshoots te creëren. Naast het herdefiniëren van jouw innerlijke Spark kijken we ook naar het creeren van je eigen fotografiestijl.We zullen verschillende aspecten behandelen, waaronder compositie, belichting, locatiekeuze, styling en het werken met modellen. Ontdek hoe je jouw fotografie kunt onderscheiden en een persoonlijk merk kunt opbouwen.

MODULE 2

Personal branding, ideale klant en het klantencontact

Deze module richt zich op het versterken van je klantenbinding en het opbouwen van een sterk merk als fotograaf. Leer hoe je jezelf effectief kunt presenteren en je unieke waarde kunt communiceren aan potentiële klanten. Ontwikkel je personal branding en leer hoe je jouw klantencontact kunt verbeteren om langdurige en betekenisvolle relaties op te bouwen door het creëren van ideale klanten. 

 

MODULE 3

Upgrade je aanbod van fotoshoots en fotoshootpakketten

In deze module zul je ontdekken hoe je jouw aanbod van fotoshoots en fotoshootpakketten kunt verbeteren om meer waarde te bieden aan je klanten en je inkomsten te verhogen. Leer hoe je verschillende fotoshootconcepten en -stijlen kunt aanbieden die aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van jouw ideale klanten. Ontwikkel een klantenreis en nog veel meer voor je klanten waardoor je productiever kan gaan werken.

MODULE 4

Wat ben jij waard? Prijsbepaling fotoshootpakketten

Deze module richt zich op het bepalen van de juiste prijs voor jouw fotoshootpakketten en inhoud. Leer hoe je je waarde kunt inschatten, rekening houdend met factoren zoals ervaring, kwaliteit, concurrentie en marktbehoeften. Ontdek strategieën om je prijzen effectief te presenteren en te communiceren met potentiële klanten. Tot sluit bepaal je jouw nieuwe prijs.

Anker 1
bottom of page