top of page
ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE.png

ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE
MIJN WORKFLOW
ONLINE CURSUS

Ben je gepassioneerd over paardenfotografie en wil je leren hoe je de band tussen mens en paard vastlegt op een romantische en betekenisvolle manier?
Dan is deze cursus perfect voor jou!

In deze online cursus "romantische paardenfotografie - mijn workflow" laat ik jou zien hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot.

1a3E5A9445-Enhanced-NR copy.jpg

Maar, wat maakt een paardenfoto romantisch? Hoe kan je die emotie vastleggen ?

Het antwoord is: door het juist toepassen van de rust, poses, locatie, kleuren, camera instellingen en aanrakingen kan je elke foto romantische vastleggen als fotograaf. 

Iedereen die voor je lens staat heeft een andere band met het paard, waardoor het juist de kracht is van jou als fotograaf om hierop goed in te spelen. Hoe je dit doet? Laat ik je zien in de cursus tijdens de live fotoshoot. 

WAT JE LEERT

Krijg een exclusief inkijkje in mijn werkwijze.

Ik neem je mee tijdens een echte fotoshoot, waar je kunt zien hoe ik te werk ga. Leer welke camera-instellingen ik gebruik om de perfecte momenten vast te leggen en ontdek hoe ik de connectie tussen mens en paard op een unieke en emotionele manier vastleg. Ook diverse poses laat ik zien waardoor je juist die variatie krijgt.

 

Leer hoe ik mijn foto's selecteer na een fotoshoot & ontdek hoe ik een foto nabewerkt in Adobe Photoshop.

EXCLUSIEF KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

FOTOSHOOT WERKWIJZE

FOTOSELECTIE

NABEWERKEN IN ADOBE PHOTOSHOP

Wil jij een kijkje nemen in mijn werkwijze?
Fotoshoot - fotoselectie - fotonabewerking

Wat anderen over mijn cursussen zeggen

" De cursus is super leerzaam. En bestaat uit vele video's die je kan kijken waneer je wilt. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Ik raad het zeker aan!"

- Fiene ten S.-

" Waaauw! Wat heb ik al veel geleerd van jouw photoshopcursus voor gevorderden! Ik heb niet lang getwijfeld om deze cursus aan te schaffen. Ik merk echt dat het mijn photoshopskills verbetert en mijn oog traint om nog meer te zien in een"foto. Dankjewel voor het initiatief van deze online cursus! Ik ben er echt heel blij mee."

- Sanne V.-

1a3E5A9327-Enhanced-NR copy.jpg

1

Live fotoshoot op locatie

  • Locatie 1: herfstkleuren portret

  • Locatie 2: bruine bomenrij portret

  • Locatie 3: strandje met water + actiefoto's

  • ik deel mijn instellingen en poses + waar je op moet letten om de band tussen mens en paard romantische te fotograferen

2

Fotoselectie in Bridge

  • Hoe verwijder ik snel slechte foto's

  • Hoe maak ik mijn fotoselectie + favorieten

3

Fotonabewerking photoshop

  • Van begin tot eind zie je hoe ik een foto bewerk van deze fotoshoot in Adobe Photoshop

1a3E5A9151-Enhanced-NR copy.jpg

"Ik heb onlangs de cursus van paardenfotografie aangeschaft. het is een zeer leerrijke cursus. Alles wordt zeer duidelijk verteld. Heb er zeker geen spijt van dat ik het aangeschaft heb in de toekomst zal ik zeker en vast nog een cursus volgen."

Laura v. C.

Veel gestelde vragen

Heb ik al ervaring nodig met paardenfotografie?

Nee zeker niet! Juist als je wilt gaan starten met paardenfotografie is deze cursus voor jou interessant zodat je praktijkgericht kan leren hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot.

Ik ben al bekend met de basis, is deze cursus dan nog geschikt voor mij?

Zeker! Iedere fotograaf gebruikt andere instellingen en hoe je nou die romantische paardenfoto's het beste kan maken, dat leer je van mij als expert. Daarnaast leer je in de cursus ook meer over poses en welke instellingen ik gebruik op deze 3 locaties.

Ik heb al een meeloopdag bij jou gevolgd, is dit dan nog voor mij?

Indien je al een meeloopdag hebt gevolgd bij mij, dan komt deze cursus daar mee overeen. Het is een soort digitale versie van de meeloopdag. Indien je graag je geheugen weer wilt opfrissen is het een leuke toevoeging!

KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE NEMEN?

bottom of page