top of page
1aaaa3E5A7197 kopiëren.jpg

NL + DE

HET FOTOGRAFIE HANDBOEK

ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als fotograaf in jouw onderneming? Wil jij weten wat mijn workflow en werkwijze is?


In dit fotografie handboek kom je alles te weten om dat ene speciale moment te creëren en in beeld te pakken. Je krijgt naast de theoretische kennis ook allerlei tips voor het kiezen van je locatie, het aansturen van het model en nog veel meer.
Ook kom je in dit boek thema’s tegen rondom het creatief ondernemen als fotograaf. Thema’s zoals personal branding, selfcare, online zichtbaarheid en nog veel meer.

1aEVSP8643.jpg
1aEVSP7841.jpg
1aEVSP7888.jpg
1a3E5A7306 kopiëren.jpg

Eliane is een professionele paardenfotografe die met passie de band tussen mens en paard op een romantische wijze weet vast te leggen op beeld. Haar foto’s zijn te herkennen aan de donkere sfeer met een mysterieus tintje. Eliane legt de focus tijdens de fotoshoot op het model waardoor ze een hele fijne sfeer creëert en er zo de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan tussen mens en paard.
Naast gepassioneerde fotografe is Eliane ook actief als creatieve ondernemer en verzorgt fotoreizen, workshops en online cursussen.

Het boek Romantische paardenfotografie is ook verkrijgbaar bij grote paardenwinkels o.a. Epplejeck, Agradi, Hypostore & Media Boekservice.

Agradi.nl Romantische paardenfotografie boek Eliane van Schaik Photography
Epplejeck.nl Romantische paardenfotografie boek Eliane van Schaik Photography
Mediaboekservice.nl Romantische paardenfotografie boek Eliane van Schaik Photography
Schermafbeelding 2022-04-26 om 12.19_edited.jpg

Pascalle Wijnands

Ik ben super blij met het boek! Het ziet er netjes uit en is duidelijk geschreven. Er zitten super handige tips in met mooie voorbeeld plaatjes. Echt een boek die je moet hebben!

Madelief Wesseling

Wat een gaaf boek is dit zeg! Ik maak al een tijdje foto's, maar altijd op 'sportstand'. Dat is makkelijk en heeft tot nu toe prima gewerkt. Maar ik vond het tijd om mijn foto's te gaan verbeteren, alleen wist ik niet goed welke instellingen ik daarvoor nodig had en wat al die instellingen inhouden. Dit boek is super duidelijk en geeft een heel goed inzicht in wat welke instelling doet met de foto's die eruit komen. Eliane laat dit heel goed zien met voorbeeldfoto's!  Daarnaast is het boek heel motiverend met al die mooie plaatjes en modellen! Zelfs al fotografeer je niet is dit een heel mooi boek alleen al om de foto's te bekijken die erin staan! Een enorme aanrader!

Lisa Steinvoort

Op de site het boek besteld en deze de volgende dag al in huis. In het boek staat ook alles was de site beloofd en meer. Absoluut een aanrader als je wil leren om de harmonieuze band tussen model en paard vast te leggen met de sfeer van een beetje fantasie en mysterie.
Ook heel gaaf dat Eliane in het boek beschrijft welke instellingen het beste zijn zodat je zelf niet hoeft te puzzelen. Ook de tips om jezelf op de kaart te zetten zijn heel erg fijn en leerzaam. Al met al is het boek een absolute aanrader

Yara Meyer

Ik vind het boek 'romantische paardenfotografie paard en mens' onwaarschijnlijk leerrijk. Het boek is handig voor beginners maar ook voor al meer gevorderde fotografen. Je leert niet alleen met wat je allemaal rekening moet houden. Je leert ook hoe je de modellen moet aansturen. Het meest fantastische aan het boek vind ik dat je de passie van Eliane voor fotografie echt voelt doorheen elke pagina opnieuw. Ik vind het zo lief van haar dat ze al haar wijsheid met ons wilt delen. Ik kan niet verwoorden blij ik ben met het boek! De tips die er in staan werken echt

Savannah van Rijn

Ik heb het boek in een keer uitgelezen, wat een prachtig boek met duidelijke uitleg en super veel tips! Er staan prachtige foto’s in en Eliane deelt ook haar geheimen hoe haar foto’s zo bijzonder worden. Absoluut een aanrader om aan te schaffen!

bottom of page