top of page

WORKSHOP WEEKEND
NL

Voor de startende en gevorderde paardenfotograaf.

Hoe gaaf is het om een heel weekend met mij een klein groepje gezamenlijk in een gezellig huis te zitten waar ik jou alles leer over romantische paardenfotografie & het bewerken in photoshop.

We gaan in totaal 5 fantastische modellen fotograferen op prachtige locaties tijdens een mooie zonsondergang en natuurlijk ook een zonsopgang!

Ook gaan wij heel veel tijd besteden aan het nabewerken van je foto's in photoshop. Je leert mijn workflow kennen, handige tips in photoshop en ik begeleid jou het hele weekend om tot een optimaal resultaat te komen.

Het workshopweekend bestaat uit 3 intensieve  dagen vol met  theoretische kennis, fotograferen in de praktijk, het bewerken in photoshop en natuurlijk veel gezelligheid.

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? En hoe je in photoshop een mysterieuze en romantische sfeer creëert?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Je zal niet alleen met prachtige foto's naar huis gaan, maar ook met nieuwe kennis en een glimlach van dit fantastische workshopweekend.

Helaas is het weekend niet meer beschikbaar.

Misschien sluit dit beter aan:

bottom of page