FOTOSHOOTS

1alogoEVSP9832.jpg

ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE

PORTFOLIO

1alogo245A4862.jpg

HONDEN LIEFDE

PORTFOLIO

1alogo245A9305.jpg

LIEFDE

PORTFOLIO

Stel je voor...

Jij en je paard in de natuur met de focus op jullie speciale band. Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie mijn camera vergeten en creëer ik een fijne sfeer zodat de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan.

Dit leg ik vast in mijn eigen stijl die te herkennen is aan de donkere sfeer in de beelden met een mysterieus tintje. Ik vind het heerlijk om de romantische sfeer erin terug te laten komen. Het is prachtig om mensen te fotograferen die samen met hun dier een hechte band

hebben.

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Ik wilde al heel lang een romantische fotoshoot van Eliane van Schaik. Ik keek bijna dagelijks naar haar gemaakte droomfoto's en dacht steeds ik moet het gewoon doen. Uiteindelijk stuurde ik Eliane een bericht voor een afspraak... zo geschiet en gedaan... Nu ging mijn eigen shoot echt gebeuren bij haar. Wat een leuke spontane meid, toen ik haar in levende lijve ontmoet had bij de shoot

 

Toch wel wat onzeker en niet zo goed wetende wat te verwachten of te doen was, sleepte Eliane me er zo doorheen en sloeg het nerveuze zo om tot een volle bak plezier en genieten. Ik voelde me geheel op mijn gemak... Ook al was mijn paard Airflow soms wat afgeleid, vooral in het water gaf Eliane mij veel tips en nam zich super uitgebreid de tijd. Dat was super. Of de shoot wat langer duurde maakte alles niks uit.

Zelfs in de auto op de terug rit zei ik nog hoe waanzinnig gaaf de fotoshoot was en ik zeker weer een keer wilde boeken.

Toen ik de preview foto's zag kon ik haast niet kiezen en was ik sprakeloos. Ik had zeer mooie foto's verwacht maar deze overtroffen zelfs mijn droom... Wat wist ze ons zo mooi en puur vast te leggen. Dit moment is nu vastgelegd tussen mij en mijn paard Airflow en neemt mij niemand meer af.

 

Mega bedankt Eliane. Je bent geweldig zowel als fotografe als persoon. Je hebt oog voor alles en sleepte me er doorheen met de hulp en aanwijzingen etc. Ik heb mega genoten en geniet nu nog na van onze shoot bij je. Super bedankt!” 

Diana F. W.