Stel je voor...

Jij en je paard in de natuur met de focus op jullie speciale band. Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie mijn camera vergeten en creëer ik een fijne sfeer zodat de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan.

Dit leg ik vast in mijn eigen stijl die te herkennen is aan de donkere sfeer in de beelden met een mysterieus tintje. Ik vind het heerlijk om de romantische sfeer erin terug te laten komen. Het is prachtig om mensen te fotograferen die samen met hun dier een hechte band

hebben.

FOTOSHOOT

LOCATIE

Om te beginnen gaan we samen op zoek naar een passende locatie. Dit kan een weiland omringd door bomen zijn bij je stal, maar je kan ook naar een mooi natuurgebied, heide of strand.
De locatie is erg belangrijk voor de sfeer en rust in de foto. Als fotograaf werk ik enkel met natuurlijk licht in de buitenlucht.
Vooraf bespreken we welke locatie jij voor de fotoshoot in gedachte hebt en geef ik aan de hand van wat foto’s hiervan mijn advies.

TIJDSTIP

Zo’n twee tot drie uur voordat de zon ondergaat heb je het mooiste en meest dromerige licht van de dag. Dit geldt ook zeker voor de zonsopkomst. Een shoot bij mij zal dus altijd na zonsopkomst of tegen zonsondergang plaats vinden.

NATUURLIJK

Zorg dat het paard er zo natuurlijk mogelijk uit ziet voor de fotoshoot. Natuurlijk moet je hem wel even poetsen, maar zeker geen storende elementen toevoegen.
Om de natuurlijke sfeer tijdens de fotoshoot door te voeren maak ik vaak gebruik van een touwhalster, wat ik makkelijk kan wegwerken in photoshop. Op de foto’s lijkt het hierdoor net alsof je paard los bij je staat.
Natuurlijk mag je ook altijd een eigen halster of hoofdstel gebruiken als je dit liever hebt.

KLEDING

Bij een fotoshoot moet je vooral kleding aandoen waar jij jezelf prettig in voelt. Jurkjes zijn vaak erg mooi en werken extra goed om een sprookjesachtige sfeer neer te zetten. Ik raad af om kleding aan te doen met felle kleuren en prints en te werken met zo weinig mogelijk verschillende kleuren in je outfit. Het is ook mogelijk om een jurk te lenen van mijn fotoshoot-jurken voor maar €35,-

KWALITEITSGARANTIE

Ik haal alles uit een fotoshoot.
Ook al is het uur al om. Het gaat om het resultaat en we zijn past klaar als dit optimaal is.
Ook bij een onrustig paard lukt het altijd om er mooie foto’s uit te halen en speel ik hier handig op in.

WERKWIJZE

We starten de fotoshoot met een aantal basisposes.

Het geeft helemaal niks als je je onzeker voelt voor de camera en niet

weet wat je moet doen.
Ik help je de hele fotoshoot op weg en

geef je genoeg aanwijzingen waardoor je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen.

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot ontvang je binnen zeven dagen het digitale overzicht en alvast twee bewerkte foto’s.

Deze twee foto’s zijn door mij uitgekozen en vind ik de mooiste foto’s uit de fotoserie. De rest van de foto’s mag je helemaal zelf uitkiezen.

Het foto overzicht blijft tot twee maanden na de fotoshoot online staan en wordt daarna verwijderd. Uit het overzicht mogen geen foto’s gekopieerd, gedeeld en gepubliceerd worden, aangezien dit nog niet het eindresultaat is. Na het doorgeven van de fotokeuze van de zes overige foto’s, duurt het ongeveer vier weken tot je alle bewerkte foto’s ontvangt.

De digitale foto’s worden zowel met als zonder logo gestuurd.
De foto’s met logo zijn bedoeld om te gebruiken op Social Media.
Ik word daarbij graag getagd in de foto en vind het enorm leuk om te zien wat iedereen van de foto’s vindt.

Als fotograaf maak ik een bepaalde keuze voor het bewerken en maken van de foto. De foto’s mogen daarom niet bijgesneden of bewerkt worden bij het posten.
Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

1alogoEVSP3091.jpg

FOTOSHOOT

€345,-* 

8 foto's digitaal op hoge resolutie

+

Digitaal foto-overzicht 

(keuze uit 100-300 foto's)

+

Fotopakket met afdrukken op professioneel fotopapier

Wil je meer dan 8 foto's?
Dan is het mogelijk om foto's na te bestellen uit het digitale overzicht voor €25,- per stuk.

* Excl reiskosten €0,25 per km (heen+terug) vanaf de postcode 5126 CC Gilze (NB). Indien ik langer dan 1,5 uur in totaal moet reizen komt er €30,- per uur bij.

* Incl 21% btw.

BOEK NU JOUW FOTOSHOOT

Thanks! Message sent.