ELIANE VAN SCHAIK

Hallo, ik ben Eliane.

Een professionele paardenfotograaf uit Nederland met Zwitserse roots. Mijn specialisatie ligt in het fotograferen van romantische paardenportretten. 

 

Naast een gepassioneerde fotografe ben ik ook actief als creatieve ondernemer en verzorg ik fotoreizen, workshops en online cursussen.Ook ben ik auteur van het handboek voor paardenfotografie "romantische paardenfotografie".   

 

Als fotograaf creëer ik een fijne sfeer tijdens een fotoshoot die essentieel is  zodat ik de mooiste momenten en spontane aanrakingen ​​tussen paard en mens kan vangen.

 

Ik leg dit vast in mijn eigen stijl die herkenbaar is aan de donkere sfeer in de beelden met een mysterieus tintje.Het is prachtig om mensen te fotograferen die een hechte band hebben met hun dier. Dit is de rode draad in mijn fotoshoots, workshops en fotoreizen.

 

Ik heb zoveel dingen op mijn lijst die ik nog wil bereiken, maar het belangrijkste is de focus.

Droom je dromen niet, maar leef ze uit en wat ik mezelf altijd afvraag: wat weerhoudt me ervan mijn droom te leven?

 

Ik wil andere fotografen inspireren om hun hart te volgen en de focus niet te verliezen.

Eliane van Schaik romantische paardenfot
1aEVSP2841.jpg

Met mijn motor kan ik echt ontspannen. Zodra ik gas geef heb ik een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid.

Dit zijn mijn 3 bengeltjes. Rico, Alex en Romeo. Elke dag begroeten zij mij heel enthousiast. Dit geeft mij een energieboost van liefde.

Ik geniet er van om samen met mijn lieve paard Pentium op pad te gaan. Elke keer als ik met hem ga wandelen kan ik mijn gedachten weer op 0 zetten en genieten.

Ook ben ik auteur van het paardenfotografie handboek

" Romantische paardenfotografie"

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als fotograaf in jouw onderneming? Wil jij weten wat mijn workflow en werkwijze is?


In dit boek kom je alles te weten om dat ene speciale moment te creëren en in beeld te pakken. Je krijgt naast de theoretische kennis ook allerlei tips voor het kiezen van je locatie, het aansturen van het model en nog veel meer.
Ook kom je in dit boek thema’s tegen rondom het creatief ondernemen als fotograaf. Thema’s zoals personal branding, selfcare, online zichtbaarheid en nog veel meer.

Meer info?

Wil je het boek bestellen?

GA HIER NAAR DE WEBSHOP

1aEVSP8643.jpg