ELIANE VAN SCHAIK

Mijn naam is Eliane van Schaik en ik ben een spontane fotografe uit het Limburgse Bunde met Zwitserse roots. Daar komt ook gelijk mijn fantasie en voorliefde voor sprookjes vandaan. Sprookjes zijn magisch en onrealistisch, alles kan en mag. Dagdromen over de ideale wereld en toekomst zorgen bij mij voor mijn ontwikkeling en dat zorgt ervoor dat ik mijn eigen sprookje heb gecreëerd.

 

Je kan mij wakker maken voor chocola, maar ook zeker voor een mooie foto. Al sta ik daar zelf niet graag op. Voor de camera voel ik me ongemakkelijk, waardoor ik me perfect kan inleven in de personen die voor mijn camera staan. Het liefste bij een mooie zonsopgang of –ondergang. Zie je het al voor je?

 

Wacht nog heel even... Ik ben namelijk ook gek op films kijken, photoshoppen, motorrijden en paardrijden. Met mijn lieve paard Pentium geniet ik het liefste van de natuur. Als ik op fotoreis ben mis ik hem en mijn honden gigantisch. En tot slot hou ik ervan om andere mensen een mooie herinnering te geven met mijn foto's.

 

Zo nu hebben jullie alvast een beetje kennisgemaakt met mij. Ben jij al klaar om extra informatie te krijgen over een fotoshoot, workshop of fotoreis?

Met mijn stalen ros kan ik echt ontspannen. Zodra ik gas geef heb ik een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid.

Dit zijn mijn 2 bengeltjes. Rico en Alex. Elke dag begroeten zij mij heel enthousiast. Dit geeft mij een energieboost van liefde.

Ik geniet er van om samen met mijn lieve paard Pentium op pad te gaan. Elke keer als ik met hem ga wandelen of buitenrijden kan ik mijn gedachten weer op 0 zetten en genieten.