WEBSHOP

HET FOTOGRAFIE HANDBOEK

ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als fotograaf in jouw onderneming? Wil jij weten wat mijn workflow en werkwijze is?


In dit boek kom je alles te weten om dat ene speciale moment te creëren en in beeld te pakken. Je krijgt naast de theoretische kennis ook allerlei tips voor het kiezen van je locatie, het aansturen van het model en nog veel meer.
Ook kom je in dit boek thema’s tegen rondom het creatief ondernemen als fotograaf. Thema’s zoals personal branding, selfcare, online zichtbaarheid en nog veel meer.

Pascalle Wijnands

Ik ben super blij met het boek! Het ziet er netjes uit en is duidelijk geschreven. Er zitten super handige tips in met mooie voorbeeld plaatjes. Echt een boek die je moet hebben!

Madelief Wesseling

Wat een gaaf boek is dit zeg! Ik maak al een tijdje foto's, maar altijd op 'sportstand'. Dat is makkelijk en heeft tot nu toe prima gewerkt. Maar ik vond het tijd om mijn foto's te gaan verbeteren, alleen wist ik niet goed welke instellingen ik daarvoor nodig had en wat al die instellingen inhouden. Dit boek is super duidelijk en geeft een heel goed inzicht in wat welke instelling doet met de foto's die eruit komen. Eliane laat dit heel goed zien met voorbeeldfoto's!  Daarnaast is het boek heel motiverend met al die mooie plaatjes en modellen! Zelfs al fotografeer je niet is dit een heel mooi boek alleen al om de foto's te bekijken die erin staan! Een enorme aanrader!

Lisa Steinvoort

Op de site het boek besteld en deze de volgende dag al in huis. In het boek staat ook alles was de site beloofd en meer. Absoluut een aanrader als je wil leren om de harmonieuze band tussen model en paard vast te leggen met de sfeer van een beetje fantasie en mysterie.
Ook heel gaaf dat Eliane in het boek beschrijft welke instellingen het beste zijn zodat je zelf niet hoeft te puzzelen. Ook de tips om jezelf op de kaart te zetten zijn heel erg fijn en leerzaam. Al met al is het boek een absolute aanrader

Yara Meyer

Ik vind het boek 'romantische paardenfotografie paard en mens' onwaarschijnlijk leerrijk. Het boek is handig voor beginners maar ook voor al meer gevorderde fotografen. Je leert niet alleen met wat je allemaal rekening moet houden. Je leert ook hoe je de modellen moet aansturen. Het meest fantastische aan het boek vind ik dat je de passie van Eliane voor fotografie echt voelt doorheen elke pagina opnieuw. Ik vind het zo lief van haar dat ze al haar wijsheid met ons wilt delen. Ik kan niet verwoorden blij ik ben met het boek! De tips die er in staan werken echt

Savannah van Rijn

Ik heb het boek in een keer uitgelezen, wat een prachtig boek met duidelijke uitleg en super veel tips! Er staan prachtige foto’s in en Eliane deelt ook haar geheimen hoe haar foto’s zo bijzonder worden. Absoluut een aanrader om aan te schaffen!

Alina Nieman

Wil je graag beginnen met paarden fotografie maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is deze boek echt wat voor jou! Ook als je wat meer ervaring hebt kun je er veel uithalen. Ik zelf vond het heel leuk om te lezen over aansturen van je model of de sociale media tips. Er staat duidelijke uitleg over de instelling van de camera wat juist best lastig kan zijn in het begin. Het is eigenlijk een heel leuk spiekbriefje. Boek op zich is gewoon en klein tentoonstelling met prachtige foto’s en handige tips!

Suzanne Otten

“Echt een must als je een paardenfotograaf bent.”
Dit boek geeft je super veel handige tips over hoe je jou paardenfotografie naar het volgende level kan brengen. Bijvoorbeeld hoe je mensen gerust kunt stellen of hoe je de band tussen paard en mens vastlegt.  
Ook de uitleg van hoe je je camera het beste kan instellen op bepaalde momenten is super handig, soms loop ik hier nog wel eens met de vechten.  Eliane is een inspiratie om naar op te kijken wat betreft de paardenfotografie en met behulp van dit boek kun je zelf ook oefenen.
Echt een super mooi boek, ook vol met super mooie foto’s die Eliane gemaakt heeft!!

Esmee van Raaij

Voor mensen die willen leren om de band tussen paard en mens op een sfeervolle manier vast te leggen of meer willen leren over fotografie dan raad ik dit boek zeker aan! Het boek is 135 pagina's gevuld met informatie, tips en tools en prachtige foto's. De opmaak van het boek is netjes en duidelijk, alles is mooi opgedeeld en alles is duidelijk te lezen en te begrijpen. Ben je een professioneel, hobby of amateur fotograaf, dit boek is voor iedereen bestemd die van paardenfotografie houdt. Ik vond het ook erg positief dat het boek netjes afgeleverd werd en ik vond het ook erg leuk dat het ingepakt was! zo voelde het als en cadeautje. Zodra het boek er was heb ik meteen mijn camera erbij gepakt en ben ik het boek gaan lezen. Ik heb gewoon een hele dag gezeten met dat boek en ook meteen uitgelezen. Ik kon niet stoppen, zo leuk en interessant! Ik vind het altijd leuk om dingen te leren van fotografie en dit boek heeft me weer heel veel bijgebracht. Ik heb heel veel bijgeleerd over bijvoorbeeld ISO en belichtingsdriehoek maar ook over hele ander dingen zoals klantcontact en selfcare. Zelf heb ik Elianne nooit face to face ontmoet maar ik kan je vertellen dat als ik het boek lees en haar foto's bekijk dat je dan veel van haar kan leren, ze is een goede fotografe met veel passie en ervaringen die ze graag met je wilt delen. Een lieve gepassioneerde paardenfotografe die haar kennis graag met je wilt delen en je een kijkje wilt laten nemen in haar fotografiewereld en dat is zeker terug te lezen in het boek.

Daphne van Peer

Ik heb het boek Romantische paardenfotografie gekregen voor mijn verjaardag. Ik zag namelijk op Instagram dat je een boek uitbracht en toen heb ik die gelijk op mijn verlanglijstje gezet! Het boek is mega leerzaam en alles is heel duidelijk uitgelegd! Ook vind ik de foto's die door het hele boek staan echt ontzettend leuk!
Ik heb heel wat bijgeleerd van het boek! En stiekem hoop ik op nog een 2e boek🙌😍

Fiene van Siethof

Elianes boek is een echte aanrader! Er staat ontzettend veel in. Van je basisinstellingen en goede belichting, tot het aansturen van je model. Ik heb heel veel van het boek geleerd, en het is fijn dat je alles altijd weer even kan opzoeken. Ik kijk er stiekem soms ook gewoon even in om al Elianes prachtige foto’s te bekijken die in het boek staan! Een topboek van een topfotograaf <3

LEVERTIJD: 2-4 werkdagen

Nina van Es

Wat een verschrikkelijk mooi boek!! Het is zo mooi en ik heb er zoveel van geleerd. en al zeg ik het zelf, ik heb na dat ik dit boek heb gelezen veel mooiere foto’s gemaakt!! Dus I’m zeg kopen!!

Petra van der Weiden

Een paar weken geleden ontving ik het mooie boek "romantische paardenfotografie". Bijna in één keer uitgelezen, wat heeft Eliane een prachtig boek gemaakt met duidelijke uitleg en prachtige foto's. Hier kan ik zoveel informatie uithalen voor de fotoshoots. Een mooie aanvulling op een meeloopdag die ik bij Eliane heb gevolgd.
Ik ben ontzettend blij met dit boek!! Zo nu en dan pak ik het weer even bij de hand en blader het weer door of om nog even een bepaald onderdeel te lezen.

Zina van den Meersschaut

Mijn eerste indruk:
Toen ik het boek in handen had viel mij als eerste de cover op.
Dit boek heeft namelijk een harde/stevige cover.
Het boek is compact en heeft dus het perfecte formaat om mee te nemen naar je fotoshoots!
Toen ik eenmaal het boek opendeed vond ik de kleuren echt geweldig! De kleuren zijn heel rustig dus heel fijn om te lezen!
Ook heeft het boek een inhoudsopgave, dus lekker handig. Zo moet ik niet heel het boek gaan lezen om iets te vinden.
 
Mijn mening nadat ik het boek had gelezen:
Ik vond het boek heel erg fijn lezen.
Alles werd er zo goed in uitgelegd, ook de foto's die in het boek staan zijn heel leuk om als inspiratie te gebruiken.
De instellingen van de camera staan er heel simpel in uitgelegd met prentjes, Zonder al te veel technische details.
Ook staan er handige tips in over kledij en poses. Hier had ik vooral moeite mee om het model aan te sturen en door dit boek heb ik dit al veel minder!
Het hoofdstuk "Aan de slag als creatieve ondernemer" vond ik helemaal geweldig!
 
Om het boek nog perfecter te maken mochten er van mij nog enkele basis dingen in staan over het bewerken van de foto's. maar ik raad dit boek zeker iedereen aan! Het is momenteel 1 van mijn favoriete fotografie boeken!

Manouk Sijpheer

Mijn ervaring met jouw prachtige boek is niks anders dan leerzaam en leuk. Het leest lekker weg en je kunt er snel een bepaald onderwerp in vinden. Er staan duidelijke plaatjes bij waardoor de uitleg extra goed onderbouwd word en ik precies weet wat je bedoelt. Ook staan er prachtige foto's van jou in waar je heel veel inspiratie uit kunt halen. Nadat ik wat gesnuffeld had in het boek had ik meteen zin om de tips en trics uit te proberen, waar hele leuke resultaten uit kwamen en ik eindelijk het 'wow effect' in mijn foto's had.
Kortom: duidelijk, leerzaam en onwijs leuk!

Lorena Marcheggiani

Van de soorten camera’s waar je mee aan de slag kan gaan, over de basisprincipes van de fotografie tot het van start gaan als ondernemer. Bijna elk onderwerp dat van belang is voor paardenfotografie komt in het boek ‘Romantische paardenfotografie’ aan bod. Dat maakt dit boek geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. De duidelijke uitleg, aangevuld met illustraties en prachtige foto’s zorgen ervoor dat alle informatie een begrijpelijk geheel vormt. Wat dit boek net zo speciaal maakt is dat je, naast de eerder theoretische informatie, niet gewoon enkele praktische tips krijgt, dit boek gaat verder dan dat. Eliane neemt je doorheen de pagina’s van dit boek mee in haar eigen fotografieproces en deelt haar jarenlange ervaring als professioneel paardenfotografe met je. Het boek is gewoon een absolute must-read voor iedereen met een passie voor paardenfotografie!

-

-

Laura Dijkslag

Ik ben heel erg blij met dit prachtige naslagwerk vol spectaculaire foto's!
Eliane beschrijft heel duidelijk hoe zij haar foto's maakt en geeft fijne tips, ik ben vooral heel blij dat ze haar geheimen over de camera instellingen met ons wil delen.
Iedereen kan hiervan leren hoe (on)ervaren je ook bent.
Een aanrader voor iedereen die van fotograferen en/of van paarden houdt, ik ga dit boek zeker nog heel vaak inkijken

Fleur van Vught

Een prachtig boek! Dit is een echte aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen in de paardenfotografie! Door de brede kijk van Eliane op alle aspecten van fotografie en ondernemen kun je niet alleen leren hoe je een goede & mooie foto maakt, maar ook hoe je zorgt dat jij jezelf als fotograaf kan blijven verbeteren en jouw eigen stijl kan creëren.
Het boek bevat veel mooie foto’s en voorbeelden voor inspiratie en verduidelijking, wat ervoor zorgt dat je het liefst meteen zelf aan de slag wil gaan! Een mooi & inspirerend boek met prachtige foto’s van een professionele fotograaf met passie voor haar werk!

-

-

-

-