top of page

ONLINE  CURSUSSEN VOOR FOTOGRAFEN

starten met paardenfotografie online cursus .png

ONLINE CURSUS PAARDENFOTOGRAFIE

De online fotografie cursus voor de beginnende paardenfotograaf die alles wil leren over paardenfotografie.

 

In deze paardenfotografie cursus leer je de basis theorie en hoe je met de camera instellingen aan de slag kan gaan. Daarnaast leer je hoe je met natuurlijke lichten gaat werken, hoe je paarden in actie het beste kan fotograferen, hoe je scherpe en prachtige paardenfoto's moet maken en ga je een hele werkwijze creëren zodat je de goede voorbereiding hebt voor jouw fotoshoot maar ook weet hoe je na de paarden fotoshoot de fotoselectie en fotogalerij gaat maken.

 

Kortom, een all inclusive online cursus over paardenfotografie.

groepstraject voor fotografen next level business

GROEPSTRAJECT

NEXT LEVEL BUSINESS

VOOR DE BEGINNENDE EN/OF GEVORDERDE FOTOGRAAF
Na dit traject:

- Weet jij hoe je verder komt in je fotografie business

- Ervaar jij meer vrijheid en plezier in jouw bedrijf

- Ben jij productiever en werk je doelgerichter

- Beschik je over een sterker aanbod om authentieker te zijn binnen de markt

- Heb jij handvaten om jouw ideale financiële vrijheid te creëren 

- Genereer jij actieve en consistente sales

Nu kan jij grote stappen zetten, om meer uit jouw fotografie business te halen!

PHOTOSHOP CURSUSSEN

online cursus photoshop-8.png
online cursus photoshop-9.png
Beige Minimalist Mock Up Design Facebook Cover-2.png
Ontwerp zonder titel-7.png

COMBI PHOTOSHOP CURSUSSEN

ALL INCLUSIVE PAKKET

Het all inclusive pakket voor jou als paarden fotograaf. Alle photoshop cursussen gebundeld zodat je als fotograaf direct aan de slag kan gaan met het editen in adobe photoshop cc. 

Online cursus Romantisch tegenlicht.

Online cursus photoshop voor beginners.

Online cursus photoshop voor gevorderden.

LIGHTROOM PRESETS & PHOTOSHOP ACTIONS

Bewerk je foto's in 1 klik

Het is ideaal om jouw foto's een gouden randje te geven  en aan te passen naar jouw smaak.

Maak het jezelf makkelijk, bespaar tijd en geld.

ACTION.png
sunlight lightroom presets box-06.png
winter magic lightroom presetsbox-06.png
Lightroom desktop presets autumn .png
Beige Minimalist Mock Up Design Facebook Cover-2.png

PHOTOSHOP CURSUS

ROMANTISCH TEGENLICHT

Fotograferen met het prachtige tegenlicht is niet altijd even makkelijk. Soms kom je in lastige lichtsituaties terecht.​

In deze photoshop cursus laat ik je zien hoe je deze diverse lichtsituaties aanpakt met editen zodat je erna jouw unieke bewerkingsstijl erop los kan laten.

Naast betere edit skills leer je jouw foto’s nog meer sfeer te geven.

De cursus voor fotografen die hun tegenlicht foto’s nog sfeervoller willen krijgen om de klanten nog emotioneler te raken.

photoshop mijn workflow.png

PHOTOSHOP- MIJN WORKFLOW

ONLINE WEBINAR 26 APRIL 2022

Duik mee in mijn bewerkingsproces in adobe photoshop. Ik neem je mee van begin tot het eind met diverse foto's die ik ga bewerken in photoshop.

Als je photoshop opent zijn er zoveel mogelijkheden om te gaan editen. Waar begin je precies? En wat zijn handige tools? Dat ga ik je allemaal laten zien met meerdere foto's zodat je ook per foto diverse soorten manieren van editen gaat zien. Elke foto is anders en dat maakt het juist uitdagend.

We gaan 60 - 90 minuten lang bezig zijn met het editen. Je ontvangt aan het eind van de webinar ook de RAW foto's zodat je zelf aan de slag kan gaan. Het doel is natuurlijk om je een kijkje te geven in hoe ik te werk ga met bewerken, en je gaat het zelf eigen maken in jouw bewerkingsstijl.

online cursus photoshop-8.png

Cursus Adobe Photoshop voor beginners

 

Wil jij leren hoe je aan de slag kan gaan met het bewerken van je foto's in Photoshop, maar heb je op dit moment nog geen idee hoe Photoshop werkt?

 

Dan is deze cursus precies wat jij op dit moment nodig hebt. In deze cursus leer ik jou de basis over werken met Photoshop, zodat jij je bewerkingskills naar een hoger niveau kunt tillen.

Ik neem je stap voor stap mee door Photoshop, zodat jij de cursus zonder enige ervaring goed kunt volgen. Ik leer hoe je kunt werken met de verschillendetools in Photoshop. Hoe je foto's kunt bewerken in camera RAW. Hoe je het licht kunt aanpassen, maar ook hoe je kleuren kunt veranderen en specifieke delenvan een foto kunt bewerken. Daarnaast laat ik je zien hoe je storende objecten kunt wegwerken op verschillende manieren en hoe je foto's opslaat / exporteert.

Deze cursus is geschikt voor jou als jij je foto's nu echt professioneel wilt gaan bewerken in Photoshop en hier stap voor stap in wilt worden begeleid.

online cursus photoshop-9.png

Cursus Adobe Photoshop voor gevorderden

 

Wil jij jouw Photoshop skills naar een hoger niveau tillen? Ben jij er klaar voor om jouw foto's nu echt professioneel te bewerken? En wil jij graag leren hoe je een warme romantische sfeer, een koude winterse sfeer of juist een donkere moody sfeer kan creëren in je foto's? Dan is deze cursus precies wat jij nodig hebt.

In deze uitgebreide cursus neem ik jou mee door heel Photoshop. Ik laat je zien hoe jij jouw foto's nog beter kunt gaan bewerken in Photoshop, zodat je een echte wauw factor gaat creëren in al je foto's. 

Deze cursus is voor fotografie die:

  • Zichzelf verder willen ontwikkelen in het bewerken van hun foto's

  • Houden van sfeervolle foto's en een nieuwe bewerkingsstijl willen uitproberen

  • Vastlopen met het bewerken van hun foto's

  • Het lastig vinden om een donkere, moody sfeer in hun foto's te krijgen

  • Willen leren werken met de dodge & burn methode

  • Make-up van het model willen bijwerken in Photoshop

  • Willen leren hoe je ogen van het paard oplicht en meer volume toevoegt aan het model en paard

 

Kortom, ben jij er klaar voor om je bewerking skills een boost te geven en je foto's nu echt naar the next level te tillen? Meld je dan aan voor deze uitgebreide Photoshop cursus!

PRIJZEN BEPALEN.png

PRIJZEN BEPALEN

WAT BEN JIJ WAARD ALS FOTOGRAAF?

Wil jij graag weten wat jouw ideale prijzen zijn voor jouw fotoshoots?

Wil jij graag leren hoe je jouw fotoshootpakket samenstelt?

Wil jij graag weten welke prijs strategieën en verdienmodellen bij jou passen?

Of wil je juist meer leren over money mindset?

In deze online video cursus leer je stap voor stap hoe je de ideale prijzen gaat bepalen voor jouw producten/diensten zodat ze je ook echt wat gaat opleveren.

Ik ga jou meenemen door de theoretische kennis (zoals diverse verdienmodellen, prijs strategieën, etc.) maar ook kijken we naar jouw geldblokkades en moneymindset.

Daarnaast gaan wij kijken naar verschillende manieren en voorbeelden om jouw perfecte fotoshootpakket samen te stellen. En natuurlijk gaan we ook aan de slag om direct jouw ideale prijs te bepalen plus het opzetten van een winstgevend plan zodat je ook direct jouw omzet kan verhogen.

+

Werkboek

online cursus photoshop-11.png

Video cursus Insta Branding

 

Meer dan 500 miljoen mensen zitten dagelijks op Instagram. Dit social media kanaal is het perfecte middel om jouw netwerk en klantenbestand te vergroten gezien het platform alsmaar blijft groeien. Hoe tof zou het zijn om middels jouw personal branding DE ideale klant aan te trekken die bij jouw producten / diensten past?

In de afgelopen jaren is mijn Instagram uitgegroeid tot een actief account met 43.000+ volgers en in deze online cursus deel ik mijn geheimen met jou! Ik ga je stapsgewijs meenemen in het maken van jouw online brand en hoe jij uiteindelijk middels personal branding op Instagram bezoekers kan gaan omzetten naar volgers, en uiteindelijk van de volgers klanten kan maken.

 

Deze cursus bestaat uit 3 modules en de eerste module gaat over branding. Hierin leer jij hoe jij jezelf kunt onderscheiden van anderen in jouw niche, wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt bereiken.

 

In de tweede module leer je alles over Instagram zodat jij straks weet hoe je jezelf kunt positioneren op Instagram, hoe je gebruik maakt van Insta stories en posts. Ook leer je hoe hashtags werken en hoe je deze kunt inzetten.

 

In de derde module leer je alles over het omzetten van bezoekers naar volgers en uiteindelijk naar klanten. Kortom, een complete cursus waarin jij alles leert over Instagram en branding zodat jij dit straks kunt inzetten voor jouw bedrijf.

bottom of page