NOORWEGEN

2020

VOL

22 februari -27 februari 2020

Heb je een enorme liefde voor reizen en is het je droom om dit te kunnen combineren met je passie voor fotografie? Ga met ons mee naar het mythische Noorwegen voor een zes-daagse fotoreis! Krijg de kans om geweldige combinaties van mens en dier vast te leggen in typische Noorse omgevingen van hoge besneeuwde bergen tot prachtige naaldbomen. In de fotoreis zit alles om niet alleen jou als fotograaf naar een hoger niveau te tillen, maar ook je portfolio die echte wow-factor te bezorgen met magische foto’s. We streven dus niet alleen naar een hele gezellige reis, maar ook naar een erg leerzame reis voor zowel beginnend als gevorderd fotograaf. 

We kunnen niet uitdrukken hoe enthousiast wij zijn over deze reis! Ben jij nu al net zo enthousiast als ons? Lees dan gauw verder en wie weet zien we je volgend jaar!

Geschikt voor:

Beginnende tot gevorderde fotograaf

Minderjarig? Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je zeker welkom!

Bij ernstige gezondheidsproblemen/aandoeningen aanmelding mogelijk in overleg

INFORMATIE

Tijdens deze intensieve fotoreis zullen er diverse workshopmomenten plaatsvinden waar we je meer leren over de theorie, tips voor in de praktijk, het komen tot een sfeervolle foto met behulp van het bewerken in Photoshop en digitale marketing. Deze reis kenmerkt zich door de enorm vele fotosessies die we gaan opdoen in verschillende situaties. Hierdoor leer je omgaan met het aansturen van verschillende modellen, verschillende locaties, verschillende lichtsituaties en omgaan met verschillende karakters van paarden. Niet alleen tijdens deze reis zullen we je prachtige combinaties voorschotelen voor je lens, maar ook fantastische paarden in actie en paarden op zichzelf staand. Zo bieden we je praktijkervaring op alle vlakken van de paardenfotografie en kunnen we je optimaal begeleiden met alles waar je tegen aan zou kunnen lopen. 

De modellen die we gaan fotograferen tijdens de te gekke fotosessies zijn onder andere de typische Noorse paardenrassen; de Fjord en het Noorse Døle paard en een paar van de grootste Instagrammers in de paardenwereld, zoals Matilde Brandt met haar fotogenieke fries Batman, Emma met haar vriendelijke Shire Lillen en Lisa Grimnes met haar sprookjesachtige PRE Baco! We vinden het enorm tof dat jullie de kans hebben om hun allemaal voor jullie lens te hebben tijdens deze reis. Wij staan te springen van enthousiasme! Daarbij komt ook nog eens dat bijna alle paarden los kunnen staan in de vrije natuur of met neckrope/een dun touwhalster. Tevens beheersen vele paarden ook oefeningen uit het vrijheidsdressuur, zoals  het steigeren of het liggen. Als kers op de taart zullen alle modellen een geweldige droomjurk dragen of een typische Noorse winteroutfit. Hoe sfeervol en magisch wil je het hebben?!  

Er is voor deze fotoreis maar plek voor minimaal vier en maximaal zes deelnemers. Vol is vol, dus wacht niet te lang met aanmelden! Door de kleine groep is er meer persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de reis. Ondanks het drukke programma is er ook zeker tijd voor ontspannen momenten tijdens vrije ochtenden/avonden of tijdens de verscheidende autoritten door het fotogenieke Noorse landschap. 

​BENODIGDHEDEN
 

 • Spiegelreflexcamera met zoomlens

 • Voldoende geheugenkaartjes

 • Cameraoplader en minimaal twee accu’s

 • Een externe harde schijf of USB met voldoende geheugen

 • Een laptop met Adobe Photoshop

 • Paspoort / ID-bewijs

Kledingbenodigheden die we aanraden voor de reis:

 • Waterdichte (en bij voorkeur ook winddichte) winterjas

 • Skibroek !

 • Comfortabele schoenen waar je makkelijk op kan lopen (bijvoorbeeld wandelschoenen) / Winterschoenen

€ 1085,-
incl 21% btw

Deze fotoreis is zowel geschikt voor beginnende fotografen als gevorderde fotografen. Je hoeft echter geen paardenfotograaf te zijn. Echter draait het hier tijdens deze reis wel om, dus affiniteit met paarden is wel zo handig (ook voor jezelf). Ben je minderjarig? Geen probleem! Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je gezellig welkom bij deze fotoreis. Bij gezondheidsproblemen of aandoeningen graag contact opnemen om samen te overleggen wat er mogelijk is.

Let op: doordat er naar alle waarschijnlijkheid een goede laag sneeuw ligt in Noorwegen is het van belang dat je een enigszins normale conditie hebt. Dit doordat het in de sneeuw lopen zwaarder is dan wat je gewend bent in Nederland en het een intensief programma is waar we veel fotosessies zullen hebben. Twijfel je? Stuur ons een berichtje en we kijken gelijk met je mee!

INCLUSIEF
 

 • Alle fotosessies en begeleiding

 • Diverse workshops met tastbaar boekje met alle informatie

 • Transfers van en naar de locaties van de fotosessies inclusief tol

 • Ontbijt, lunch en diner

 • Vijf overnachtingen met een eigen bed

 • Eventuele transfer van en naar het vliegveld Oslo Gardermoen

EXCLUSIEF

 • Fotoapparatuur

 • Vervoer naar Oslo, Noorwegen

 • Eventuele extra uitgaven aan maaltijden, snacks of souvenirs

AANMELDEN

Je bent eindelijk op het punt gekomen dat je je kan aanmelden voor deze knotsgekke reis naar Noorwegen in 2020! Ga jij met ons mee? Vul dan snel het formulier in en wie weet zien bij jou volgend jaar! 

Er is voor deze fotoreis plek voor minimaal vier en maximaal zes enthousiaste fotografen. Binnen 48 uur na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een ontvangstbevestiging. In het aanmeldformulier vragen we naar je ervaringen met workshops/fotoreizen en je reden tot aanmelding. Dit om er voor te zorgen dat wij zeker weten dat we jou echt verder kunnen helpen en je past bij wat we bieden. Na je aanmelding is het dus nog niet zeker of je ook echt mee gaat met de fotoreis. Echter laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten. 

We kunnen in ieder geval niet wachten op je aanmelding! Tel jij met ons de daagjes af tot vertrek volgend jaar? We zien je hopelijk snel!

VERVOER

Er zijn twee opties om in Noorwegen te komen. De meest voor de hand liggende manier is om per vliegtuig te reizen naar het vliegveld Oslo Gardermoen. Een retourtje kan je vaak voor minder dan 150 euro vinden via bijvoorbeeld KLM. Je kunt er ook voor kiezen om per auto naar Oslo, Noorwegen te reizen. We zullen dan per e-mail je het exacte adres toe sturen.

AANMELDEN