top of page
Minimal Online Business Facebook Cover Photo.png

Hoe tof zou het zijn als...

... je meer financiële vrijheid ervaart, moeiteloos klanten aantrekt en je jezelf authentiek weet te onderscheiden van andere fotografen…en dit allemaal met nieuwe kennis en een marketing strategie.

Professionele camera-apparatuur

JOUW BUSINESS ROADMAP

Ontdek jouw business roadmap tot succes in Next Level Business 3.0 - 2024. Leer en groei binnen vijf krachtige modules, waarbij we diepgaand ingaan op mindset, jouw innerlijke spark, doelen,  ideale klanten, authenticiteit, USP’s, positionering,  financiën, jouw aanbod, SEO, strategie, marketing en nog veel meer.

Wil je als fotograaf een sterk en consistente fotografie business creëren om financiële vrijheid en authenticiteit te ervaren?

Minimal Online Business Facebook Cover Photo.png

Na het groepstraject...

 • Run jij je business precies op jouw manier

 • Krijg jij genoeg handvatten en kennis om te groeien

 • Zijn jouw mindset, branding en denk mogelijkheden gegroeid

 • Heb jij je prijzen als fotograaf verhoogd

 • Beschik jij over een exclusiever aanbod

 • Groeit je zelfvertrouwen 200%

 • Ervaar jij meer financiële vrijheid en meer vrije tijd

 • Ben jij productiever en werk je doelgerichter

 • Trek je klanten aan die bij jou passen

 • Heb je een nieuwe groep gelijkgestemde fotografen als netwerkkring

 • Weet jij jezelf nog beter authentiek te onderscheiden in jouw niche

 • Ben jij next level gegaan met jouw fotografie business

Geschikt voor fotografen die...

... tot nu toe maar wat doen, en die nu echt aan de slag willen met strategie en marketing om te groeien met hun fotografie business

... zelf niet vooruit komen en een stok achter de deur nodig hebben om nu te gaan knallen om ook direct alles uit te gaan voeren.

HET TRAJECT IS PERFECT VOOR JOU ALS...

 • voelt dat je next level wilt gaan

 • veel nieuwe kennis wilt opdoen rondom allerlei ondernemers onderwerpen

 • je nu nog hard werkt, maar weet dat het makkelijker kan

 • klaar bent om in jezelf en je groei van je business te investeren

 • weet dat er zoveel meer inzit, dan dat je nu al toepast

 • je een stok achter de deur wilt hebben met een strategie

 • ready bent om echt stappen te gaan zetten

 • Je voelt dat je hier 100% bij wilt zijn!

HET IS NIET ZOMAAR EEN TRAJECT...

 • Het is een kennistraject waarin ik je alle tools en informatie geef om te knallen met je fotografiebedrijf.

 • Je netwerkt met mede fotografen en gaat echt authentiek aan de slag zodat jij met passie je beroep kan uitoefenen.

 • Ik geef je alle tools en begeleiding, maar jij bent diegene die het waar gaat maken. 

 • Je zal door luisteren, nadenken en uitvoeren zelf het verschil gaan maken.

Werken vanuit kansen, positiviteit en jouw passie voor fotografie

Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt! 11 weken lang begeleid ik jou intensief zodat je direct resultaat ziet. Met 12+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven en de juiste begeleiding om zelf aan de slag te gaan.

Intensieve begeleiding door Eliane

Direct positief resultaat

Werk met strategie en focus

Resultaten

“Vorig jaar schreef ik mij in voor het next level business traject van Eliane Van Schaik om mijn fotografiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ondanks mijn initiële aarzeling om in mezelf en mijn bedrijf te investeren (en dat ik al bekend was met de bedrijfswereld), bleek het een beslissing te zijn die mijn verwachtingen overtrof. Ik kende Eliane al van een privé workshop, waardoor ik wist dat ik waar voor mijn geld zou krijgen.

Wat mij echt verraste, was de diepgaande feedback die verder ging dan de uitgebreide cursusinhoud. Eliane stelde vragen die me een spiegel voorhielden en de kans gaven om kritisch naar mijn bedrijf te kijken en hard te werken aan mijn groei. Het heeft mijn perspectief veranderd en mij echt tot de kern van mijn bedrijf en kwaliteiten gebracht. Ik pas nog steeds nieuwe inzichten toe, zelfs tot op de dag van vandaag. 

Ik heb een tijdje terug mijn website en pakketten volledig aangepast, gebruikmakend van de kennis die Eliane deelde. De positieve reacties en de bevestiging van mijn ideale klanten dat mijn dienstverleningen veel meer waard zijn dan ik eerst had vooropgesteld, bevestigen dat haar begeleiding en steun cruciaal was voor het succes van deze veranderingen.

Wat dit traject zo waardevol maakt, is dat het niet alleen een cursus is, maar een reis voor degenen die serieus vooruit willen met hun bedrijf. Eliane's betrokkenheid en ook de waardevolle feedback van mededeelnemers maken het tot een unieke ervaring.

Ik weet dat het traject mij steeds verder zal blijven inspireren in mijn marketing en fotografie. 

Eliane, hartelijk dank voor dit waardevolle en intensieve traject. Jouw passie om anderen vooruit te helpen en je ruime ervaring spreken boekdelen!

Karen Verheyden

" Als eerst enorm bedankt voor dit traject. Aan het begin van dit traject was ik nog maar net van start als fotograaf. Dit traject heeft mij veel handvatten gegeven om mijn bedrijf gelijk goed vorm te geven, zelf wist ik niet goed hoe ik hier het beste mee aan de slag kon gaan.

 

Enorm veel kennis wat ik de komende tijd verder kan verwerken en van daaruit mijn bedrijf kan laten groeien.

 

Voor nu voel ik mij zekerder als fotograaf en ben ik meer achter mijn product gaan staan. Tussendoor heeft het krijgen van bevestiging mij veel vertrouwen gegeven."

Kim Vinkers

Alles wat je moet weten over het traject Next Level Business

START

1 februari 2024

DUUR

2,5 maand (11 weken)

LIVE ONLINE Q&A'S

Kennismodules & werkboeken

DATA & TIJDEN

Donderdag 1 februari: start kennismaking + module 1 19.00-21.00

Vrijdag 16 febr: live Q&A + module 2 19.00-21.00

Donderdag 29 febr: live Q&A + module 3 19.00-21.00

Donderdag 14 maart: live Q&A + module 4 19.00-21.00

Donderdag 28 maart:: live Q&A + module 5 19.00-21.00

Donderdag 11 april: afsluiting + Q&A 19.00-21.00

SLECHTS 8 PLEKKEN BESCHIKBAAR

INVESTERING

Minimal Online Business Facebook Cover Photo.png

NEXT LEVEL BUSINESS TRAJECT
€1500,-

Of 3 termijnen van €600,- (net iets prijziger dan in 1x)

 • 5 grote online kennismoduls

 • 5 uitgebreide werkboeken met opdrachten

 • 6 online live coachingssessies + Q&A's

 • Voor altijd toegang

 • 24/7 whatsappgroep + victory fridays

 • Groepje gelijkgestemde fotografen

MODULE 1

MINDSET

Creëer jouw businessroadmap door de basis te leggen in Module 1: MINDSET. Hier duiken we diep in jouw ambities, overtuigingen en innerlijke spark. We verkennen de kracht van reflectie en leren hoe je doelen stelt die jouw fotografiebusiness naar nieuwe hoogten tillen. Ontwikkel de juiste mindset om moeiteloos te groeien en succes te bereiken.

MODULE 2

DROOMKLANTEN

Ontdek in Module 2: DROOMKLANT hoe je jouw ideale klant definieert en een Customer Journey ontwerpt die klanten betrekt van ontdekking tot loyaliteit. Verbeter jouw communicatievaardigheden, bind klanten aan jouw merk en ontwikkel methoden om productiever te werken. Creëer een efficiënte strategie om jouw fotografiebedrijf te sturen in de richting van jouw droomklanten.

MODULE 3

AUTHENTICITEIT

Module 3, AUTHENTICITEIT, richt zich op het bouwen van jouw persoonlijke merk. Leer de kunst van personal branding en word een expert in jouw niche. Ontdek jouw Unique Selling Points (USP's) en verbeter jouw kwaliteiten en vaardigheden. Verfijn jouw authentieke stijl en leer hoe je jezelf effectief positioneert op de markt, zodat jouw fotografiebusiness opvalt.

MODULE 4

UPGRADE

Stap de wereld van groei en optimalisatie binnen met Module 4: UPGRADE. Overwin geldblokkades, beheer jouw cashflow en stel omzet- en winstdoelen vast. Verdiep je in prijsstrategieën, herstructureer jouw dienstenaanbod en stel fotoshoot pakketten samen die waarde uitstralen. Leer nieuwe mogelijkheden verkennen en optimaliseer jouw workflow voor maximale efficiëntie.

MODULE 5

SCALE

In de laatste module, SCALE, brengen we alles samen. Ontwikkel een uitgebreide marketingstrategie die past bij jouw business. Leer over de nieuwste tools, verfijn jouw salesvaardigheden en bouw een winstgevend plan voor de toekomst. Optimaliseer jouw online aanwezigheid met website, SEO en social media. Ontdek de kracht van funnels, lanceer met impact en ontwikkel een strategie voor continue groei, waarbij je het juiste platform en de juiste sociale media benut. Kortom, creëer een marketingstrategieplan dat jouw fotografiebusiness naar het volgende niveau tilt.

5 online kennismodules

6 live online Q&A's

5 grote werkboeken

Whatsapp groep

Meer resultaten

“Toen ik begon aan dit traject zag ik een klein beetje op tegen de online Webinars. Zelf heb ik hier niet zulke goede ervaring mee en vind ik het snel langdradig worden en te chaotisch als iedereen door elkaar heen praat. De Webinars vielen mij dan dus ook reuze mee omdat je merkt dat jij hier heel veel ervaring in hebt waardoor het gestroomlijnd loopt en je een fijne afwisseling hebt van zelf actief mee doen of even voor jezelf iets maken. De werkboeken waren wel echt veel werk dus die heb ik tijdens het coaching traject niet afgekregen maar hiervoor heb ik mezelf nog de komende maanden gegeven om het af te maken.

 

Door alle Webinars al te volgen krijg je al veel stof tot nadenken en ik weet zeker dat als ik de werkboeken heb bijgewerkt, ik ook zeker nog een stapje verder kom met mijn bedrijf. Ik heb het gevoel dat we van a tot z alles over een eigen bedrijf en ondernemen hebben besproken en het was fijn om dit met meerdere fotografen te doen zodat je naast de Webinars nog met elkaar kon sparren over bepaalde dingen.”

Rosan van Vreede

“Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren en vond het zeker alles waard. Dankjewel voor alles!"
 

Sandra Bos

Het traject was voor mij heel leerzaam en waardevol. Ik deed maar wat. Dat was ook zo, want met het traject kreeg ik veel meer inzichten waarom ik iets deed of doe, of wat ik graag zou willen of ik nog niet kende. Ondernemen is zoveel meer dan alleen het fotograferen. Ik vond het ook eng om bepaalde stappen te zetten. Nu nog steeds wel een beetje. Maar niet meer zo eng zoals voorheen. Dankzij Eliane werk ik nu met nog meer plezier. De groepsapp was ook heel fijn om alles met elkaar te kunnen delen. Het traject raad ik zeker aan, het is super leerzaam en je wordt uitgedaagd om stappen te gaan zetten om te groeien op het gebied van fotografie & ondernemen."
 

Linsey van Rosmalen

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

Ik ben er van overtuigt dat ik jou met dit traject alle nodige handvatten & ondersteuning kan geven om het beste naar voren te halen, jouw werk met plezier kunnen doen en om aan jouw mindset te werken.

Waarom nu deelnemen?

Er zijn maar slechts 8 plekken beschikbaar zodat iedereen persoonlijke begeleiding van Eliane kan krijgen + het is een kleine veilige groep om te sparren.
De timing is perfect, gezien je alles direct in de praktijk kan toepassen in het fotografieseizoen.
Makkelijk te combineren naast je werk, familie en dieren doordat alles online is.
Bespaar tijd en weet precies welke stappen jij gaat zetten om next level te gaan.
Netwerk met medefotografen die jou begrijpen en die samen willen groeien.
De investering haal je tijdens of na het traject er al uit! Na 3-6 fotoshoots heb je jouw investering al terugverdiend.
Jouw interesse is al gewekt, je wil meer! let's do this. Dit is jouw unieke kans om deel te nemen.

Nog meer resultaten

Nog meer resultaten