top of page

INSPIRATIE BOOST DAG
Een inspirerende LIVE DAG voor fotografen

13 MEI 2023

1.png

Tijdens deze live dag ga je als fotograaf aan de slag om je creativiteit te stimuleren en raak je geïnspireerd om authentiek aan de slag te gaan met je passie fotografie.

De creativiteit en authenticiteit, dát is wat jouw passie fotografie pas echt mooi maakt.

Een live dag voor fotografen kan een enorme inspiratie boost bieden voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Het is een geweldige kans om geïnspireerd te worden door andere fotografen.

Tijdens de live dag zal ik mijn kennis en ervaringen delen die waardevolle inzichten geven in verschillende aspecten van fotografie, zowel op theoretisch vlak als het ondernemerschap. Daarnaast geef ik je ook tips hoe je authentieker kan zijn, jezelf kan onderscheiden van andere fotografen en hoe je jouw eigen fotografie stijl kan ontwikkelen.

 

Een ander aspect van de livedag is de mogelijkheid om te netwerken met andere fotografen en gelijkgestemden. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, connecties te leggen en samen te werken aan projecten.

Daarnaast biedt de livedag een waardevolle ervaring door de opdrachten en nieuwe inzichten waardoor je een hernieuwde motivatie krijgt voor jouw passie als fotograaf.

Kortom, deze live dag is voor fotografen een ongelofelijke ervaring om je kennis uit te breiden, nieuwe connecties te maken en om je creatieve grenzen te verleggen.

inspiratie boost dag voor fotografen.png

De hele dag brainstormen, opdrachten uitwerken, inspiratie opdoen, neem deel aan de hot Seats en netwerk met mede fotografen.

3.png
begeleiding fotoshoot Eliane .png


INSPIRERENDE LOCATIE
De live dag vind plaats op een prachtige sfeervolle boerderij met prachtig uitzicht op de weilanden.

Unknown.png

DELUXE LUNCH
Geniet van de heerlijke lunch: verschillende luxe belegde broodjes, wraps en onbeperkt vers gemalen koffie, thee, verse sap, plat en bruiswater, vers fruit en lekkernij.

Unknown.png

NETWERKEN
Tijdens de gehele dag kan je netwerken met mede fotografen en ga je met elkaar in gesprek over fotografie gerelateerde onderwerpen.

2.png

Geef jezelf en je fotografie passie een boost en ga weer met volle energie knallen!

Hoe ziet de inhoud van deze dag eruit?

De inspiratie boost live dag in het kort:

  • Dag vol inspiratie, kennis, brainstormen

  • Netwerken met medefotografen

  • Prikkel je creativiteit

  • Authentiek aan de slag gaan

  • Deelnemen aan de hot Seats

  • Ga weer knallen met je fotografie

  • Genieten van een luxe lunch

  • Inspirerende locatie

  • Een waardevolle ervaring

Datum 13 mei 2023

Locatie:  (Noord- Brabant)
Tijd: +- 9-17u (specifieke tijd volgt nog)

Investering​€250 excl. btw
 

bottom of page