top of page

FOTOSHOOT
ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE

Ben je opzoek naar een paardenfotograaf om jouw romantische paardenfotoshoot in te plannen in Gelderland of ergens anders in Nederland / Belgie?

Stel je voor...
Jij en je paard in de natuur met de focus op jullie speciale band. Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie mijn camera vergeten en creëer ik een fijne sfeer zodat de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan.
Dit leg ik vast in mijn eigen fotografiestijl die te herkennen is aan de mysterieuze romantische sfeer. Ik vind het prachtig om liefde tussen mens en paard vast te leggen op beeld tijdens deze bijzonde paardenfotoshoot.

SBS6_logo_2005.png
Liefde-voor-paarden-logo.png
begeleiding fotoshoot Eliane .png


OUTDOOR FOTOSHOOT

De fotoshoot zal altijd buiten vastgelegd worden. Ik fotografeer met het natuurlijke licht. Hierdoor zal de fotoshoot in de ochtend of eind middag/avond plaatsvinden. 

Unknown.png


10+ JAAR ERVARING

Door mijn jarenlange ervaring leg ik jou 100% goed vast op beeld. Ik let op de kleine details en laat jou op je gemak voelen. Doordat ik jarenlang al met paarden werk weet ik hoe de band tussen jou en je paard om een romantische manier vastgelegd kan worden.

Unknown.png


DE JUISTE BEGELEIDING

Door mijn begeleiding en geduld zal er een ontspannen sfeer ontstaan waardoor zowel jij als je paard van de fotoshoot kan genieten. Het zal een geweldige ervaring zijn.

VOOR DE FOTOSHOOT

Je kan via het boekingsformulier een fotoshoot boeken of door een email te sturen. Ik denk graag met jou mee en sta voor alle idee open.

Samen prikken we een datum om een online kennismakingsgesprek in te plannen. Hier bespreken we al jouw wensen en kijken we wat mogelijk is. 

Ook ontvang je voorafgaand de aanbetaling van de fotoshoot.

 

De locatie is erg belangrijk voor de sfeer en rust in de foto. Als fotograaf werk ik enkel met natuurlijk licht in de buitenlucht. We kijken  welke locatie jij voor de fotoshoot in gedachte hebt en dan geef ik aan de hand van wat foto’s hiervan mijn advies.

Daarnaast bespreken we jouw kledingkeuze zodat alles goed op elkaar afgestemd is. Mocht je vragen hebben kan je mij altijd bereiken via social media of email. Na je boeking ontvang je ook een aanbetaling voor de fotoshoot om de datum te bevestigen.

Na het boeken van de fotoshoot kiezen we gezamenlijk een datum uit en gaan we er een waanzinnige fotoshoot van maken.

Ik haal alles uit een fotoshoot.

Zo’n twee tot drie uur voordat de zon ondergaat heb je het mooiste en meest dromerige licht van de dag. Dit geldt ook zeker voor de zonsopkomst. Een shoot bij mij zal dus altijd na zonsopkomst of tegen zonsondergang plaats vinden.

Ook al is het uur al om. Het gaat om het resultaat en we zijn past klaar als dit optimaal is.Ook bij een onrustig paard lukt het altijd om er mooie foto’s uit te halen en speel ik hier handig op in.

paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography
paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography


TIJDENS DE FOTOSHOOT

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou goed zodat we de mooiste foto's kunnen maken. Ik geef jou tips en tricks hoe je het beste kan gaan staan bij jouw paard. Ik let op alle kleine details, zoals: zit je kleding goed, zit je haar goed, blijf je lachen etc. Ik let op alle kleine details.
 
Je hoeft niet bang te zijn dat ik stil ben... ik geef de hele tijd door aanwijzingen en vind het geweldig om steeds nieuwe poses/momenten vast te leggen.

Ook let ik erop dat je paard goed op de foto staat.
De spontane aanrakingen en de knuffelmomenten leg ik graag vast.
In combinatie met alles hoef jij je dus geen zorgen te maken over hoe de foto eruit komt te zien. 

Ik geef je al het vertrouwen dat het goed komt en dat je met een fantastisch gevoel naar huis gaat.

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen het digitale overzicht en alvast twee bewerkte foto’s.

Deze twee foto’s zijn door mij uitgekozen en vind ik de mooiste foto’s uit de fotoserie. De rest van de foto’s mag je helemaal zelf uitkiezen.

 

Het foto overzicht blijft tot twee maanden na de fotoshoot online staan en wordt daarna verwijderd. Uit het overzicht mogen geen foto’s gekopieerd, gedeeld en gepubliceerd worden, aangezien dit nog niet het eindresultaat is.

 

Na het doorgeven van de fotokeuze van de overige foto’s uit het fotoshootpakket, duurt het ongeveer vier weken tot je alle bewerkte foto’s ontvangt.

 

De digitale foto’s worden zowel met als zonder logo gestuurd.
De foto’s met logo zijn bedoeld om te gebruiken op Social Media.
Ik word daarbij graag getagd in de foto en vind het enorm leuk om te zien wat iedereen van de foto’s vindt.

 

Als fotograaf maak ik een bepaalde keuze voor het bewerken en maken van de foto. De foto’s mogen daarom niet bijgesneden of bewerkt worden bij het posten.

Zodra alle foto's bewerkt zijn, ontvang jij nog een leuk foto album ter herinnering aan de geweldige fotoshoot <3

(zie informatie fotoshootpakket)

paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography
1IMG_2524 kopiëren.jpg

LIEVE WOORDEN

“Ik wilde al heel lang een romantische fotoshoot van Eliane van Schaik. Ik keek bijna dagelijks naar haar gemaakte droomfoto's en dacht steeds ik moet het gewoon doen. Uiteindelijk stuurde ik Eliane een bericht voor een afspraak... zo geschiet en gedaan... Nu ging mijn eigen shoot echt gebeuren bij haar. Wat een leuke spontane meid, toen ik haar in levende lijve ontmoet had bij de shoot

Toch wel wat onzeker en niet zo goed wetende wat te verwachten of te doen was, sleepte Eliane me er zo doorheen en sloeg het nerveuze zo om tot een volle bak plezier en genieten. Ik voelde me geheel op mijn gemak... Ook al was mijn paard Airflow soms wat afgeleid, vooral in het water gaf Eliane mij veel tips en nam zich super uitgebreid de tijd. Dat was super. Of de shoot wat langer duurde maakte alles niks uit.

Zelfs in de auto op de terug rit zei ik nog hoe waanzinnig gaaf de fotoshoot was en ik zeker weer een keer wilde boeken.

Toen ik de preview foto's zag kon ik haast niet kiezen en was ik sprakeloos. Ik had zeer mooie foto's verwacht maar deze overtroffen zelfs mijn droom... Wat wist ze ons zo mooi en puur vast te leggen. Dit moment is nu vastgelegd tussen mij en mijn paard Airflow en neemt mij niemand meer af.

 

Mega bedankt Eliane. Je bent geweldig zowel als fotografe als persoon. Je hebt oog voor alles en sleepte me er doorheen met de hulp en aanwijzingen etc. Ik heb mega genoten en geniet nu nog na van onze shoot bij je. Super bedankt!” 

Diana F.W.

romantische paardenfotografie fotoshoot met je paard
romantische paardenfotografie fotoshoot met je paard
romantische paardenfotografie fotoshoot met je paard
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg
romantische paardenfotografie jouw paardenfootshoot.jpg


JOUW ONVERGETELIJKE ROMANTISCHE PAARDENFOTOSHOOT
Jouw onvergetelijke romantische fotoshoot samen met je paard. 
Keuze uit de standaard fotoshoot of het all inclusive fotoshootpakket.
Als paardenfotograaf reis ik door heel Nederland en Belgie. 


 

STANDAARD FOTOSHOOT

1 setting naar keuze 

1 - 1,5 uur

8 luxe foto's

Deze foto's ontvang je digitaal met & zonder logo

Persoonlijke online foto galerij

Mogelijkheid om foto's na te bestellen €35,- per foto

Foto album 20x30cm

-

€655,-

Incl. btw

Reiskosten €0,25 p/km retour (vanaf 7037 CA Beek)

Extra reiskosten €30,- p/u indien langer dan 1,5u in totaal

ALL INCLUSIVE FOTOSHOOT

Online voorbereidingsgesprek

2-3 settings naar keuze 

1,5 - 3 uur

20 luxe foto's & 10 close up's

Deze foto's ontvang je digitaal met & zonder logo

Persoonlijke online foto galerij

Meest-gekozen.png

Mogelijkheid om foto's na te bestellen €35,- per foto

Deluxe houten fotobewaardoos incl foto album 20x30cm + usb

Jouw favoriete foto groot afgedrukt op plexiglas 60x90cm

-

€1595,-

Incl. btw

Geen reiskosten in NL

BOEK NU JOUW FOTOSHOOT

Thanks! Message sent.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Mijn paard kan niet los, is dit erg?

Nee dit is zeker niet erg. De meeste paarden staan ook niet los. Ze hebben een foto touw halster aan, deze werk ik dan weg. Dan lijkt het net alsof ze los staan.
Mocht je hier geen gebruik van willen maken, is het ook goed om een halster of hoofdstel te gebruiken tijdens de fotoshoot. Dit kan net zo mooi zijn.

Gaat de fotoshoot door met regen?

Nee de fotoshoot gaat niet door met slechte weersomstandigheden. Bij zon en bewolking gaat de fotoshoot wel door. Maar als het regent dan verplaatsen we de fotoshoot kosteloos. 

Moet je altijd een jurk aan tijdens de fotoshoot?

Natuurlijk niet! Je mag altijd aan doen wat jij graag aan wilt doen. Dit kan een jurk zijn, maar mag ook een broek met een trui, of rijkleding. Het fijnste is om dat aan te doen waar jij je comfortabel in voelt. Dit straal je namelijk ook uit op de foto's.

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Wees er op tijd bij gezien ik maar beperkt aantal plekken beschikbaar heb per maand. Ongeveer 4 weken van te voren raad ik je aan om te boeken. 
Indien het een afscheidsfotoshoot is of een andere dringende fotoshoot, kan je altijd contact opnemen. Er valt altijd iets te regelen met spoed.

bottom of page