FOTOSHOOT
ROMANTISCHE PAARDENFOTOGRAFIE

Stel je voor...

Jij en je paard in de natuur met de focus op jullie speciale band. Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie mijn camera vergeten en creëer ik een fijne sfeer zodat de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan.

Dit leg ik vast in mijn eigen fotografiestijl die te herkennen is aan de mysterieuze romantische sfeer. Hik vind het prachtig om liefde tussen mens en paard vast te leggen op beeld tijdens deze bijzonde paardenfotoshoot.

1alogo3E5A6822 kopiëren.jpg

 

VOOR DE FOTOSHOOT

Je kan via het boekingsformulier een fotoshoot boeken of door een email te sturen. Ik denk graag met jou mee en sta voor alle idee open.

 

De locatie is erg belangrijk voor de sfeer en rust in de foto. Als fotograaf werk ik enkel met natuurlijk licht in de buitenlucht. We welke locatie jij voor de fotoshoot in gedachte hebt en geef ik aan de hand van wat foto’s hiervan mijn advies.

Daarnaast bespreken we jouw kledingkeuze zodat alles goed op elkaar afgestemd is. Mocht je vragen hebben kan je mij altijd bereiken via social media of email. Na je boeking ontvang je ook een aanbetaling voor de fotoshoot om de datum te bevestigen.

Na het boeken van de fotoshoot kiezen we gezamenlijk een datum uit en gaan we er een waanzinnige fotoshoot van maken.

Ik haal alles uit een fotoshoot.

Zo’n twee tot drie uur voordat de zon ondergaat heb je het mooiste en meest dromerige licht van de dag. Dit geldt ook zeker voor de zonsopkomst. Een shoot bij mij zal dus altijd na zonsopkomst of tegen zonsondergang plaats vinden.

Ook al is het uur al om. Het gaat om het resultaat en we zijn past klaar als dit optimaal is.Ook bij een onrustig paard lukt het altijd om er mooie foto’s uit te halen en speel ik hier handig op in.

paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography
paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography

TIJDENS DE FOTOSHOOT

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou goed zodat we de mooiste foto's kunnen maken. Ik geef jou tips en tricks hoe je het beste kan gaan staan bij jouw paard. Ik let op alle kleine details, zoals: zit je kleding goed, zit je haar goed, blijf je lachen etc. Ik let op alle kleine details.

 

Je hoeft niet bang te zijn dat ik stil ben... ik geef de hele tijd door aanwijzingen en vind het geweldig om steeds nieuwe poses/momenten vast te leggen.

Ook let ik erop dat je paard goed op de foto staat.

De spontane aanrakingen en de knuffelmomenten leg ik graag vast.

In combinatie met alles hoef jij je dus geen zorgen te maken over hoe de foto eruit komt te zien. 


Ik geef je al het vertrouwen dat het goed komt en dat je met een fantastisch gevoel naar huis gaat.

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen het digitale overzicht en alvast twee bewerkte foto’s.

Deze twee foto’s zijn door mij uitgekozen en vind ik de mooiste foto’s uit de fotoserie. De rest van de foto’s mag je helemaal zelf uitkiezen.

 

Het foto overzicht blijft tot twee maanden na de fotoshoot online staan en wordt daarna verwijderd. Uit het overzicht mogen geen foto’s gekopieerd, gedeeld en gepubliceerd worden, aangezien dit nog niet het eindresultaat is.

 

Na het doorgeven van de fotokeuze van de zes overige foto’s, duurt het ongeveer vier weken tot je alle bewerkte foto’s ontvangt.

 

De digitale foto’s worden zowel met als zonder logo gestuurd.
De foto’s met logo zijn bedoeld om te gebruiken op Social Media.
Ik word daarbij graag getagd in de foto en vind het enorm leuk om te zien wat iedereen van de foto’s vindt.

 

Als fotograaf maak ik een bepaalde keuze voor het bewerken en maken van de foto. De foto’s mogen daarom niet bijgesneden of bewerkt worden bij het posten.

Zodra alle foto's bewerkt zijn, ontvang jij nog een leuk fotopakket van mij met afdrukken <3

(zie informatie fotoshootpakket)

paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography

FOTO TOUW HALSTER

Zorg dat het paard er zo natuurlijk mogelijk uit ziet voor de fotoshoot. Natuurlijk moet je hem wel even poetsen, maar zeker geen storende elementen toevoegen. Om de natuurlijke sfeer tijdens de fotoshoot door te voeren maak ik vaak gebruik van een touwhalster, wat ik makkelijk kan wegwerken in photoshop. Op de foto’s lijkt het hierdoor net alsof je paard los bij je staat.Natuurlijk mag je ook altijd een eigen halster of hoofdstel gebruiken als je dit liever hebt.

paardenfotoshoot romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography

JURKEN

Bij een fotoshoot moet je vooral kleding aandoen waar jij jezelf prettig in voelt. Jurkjes zijn vaak erg mooi en werken extra goed om een sprookjesachtige sfeer neer te zetten. Ik raad af om kleding aan te doen met felle kleuren en prints en te werken met zo weinig mogelijk verschillende kleuren in je outfit. Het is ook mogelijk om een jurk te lenen van mijn fotoshoot-jurken voor maar €35,-  (hiervoor kan je meer info opvragen)

fotoshoots romantische paardenfotografie - paardenfotograaf Eliane van Schaik photography

JOUW
ONVERGETELIJKE 

PAARDENFOTOSHOOT 

€625,-* 

Een prachtige fotoshoot zonder tijdsdruk (1 a 1,5 uur)

+

Gepersonaliseerde online fotogallerij

(keuze uit 100-300 foto's)

+

8 professioneel digitale bewerkte foto's op hoge resolutie

(met + zonder logo)

+

Deluxe houten fotobox met afdrukken op professioneel fotopapier 13x19 & usb 

Wil je meer dan 8 foto's?
Dan is het mogelijk om foto's na te bestellen uit het digitale overzicht voor €35,- per stuk.

* Excl reiskosten €0,25 per km (heen+terug) vanaf de postcode 7037 CA Beek (Gelderland). Indien ik langer dan 1,5 uur in totaal moet reizen komt er €30,- per uur bij.

* Incl 21% btw.

WIL JE NOG EEN EXTRA WAARDEVOLLE HERINNERING? 

DELUXE ALBUM

FOTO AAN DE MUUR

In dit foto album bevinden zich alle gekozen foto's van de fotoshoot. Het is altijd fijn om alle prachtige foto's terug te zien als herbeleving. 

A4 21x28cm €75,-

Jouw favoriete foto van onze fotoshoot als professionele foto-afdruk aan de muur. Dit is de ultieme highlight bij de fotoshoot.

Keuze uit de volgende maten:

40x60 Dibond €95,-

60x90 Dibond €155,-

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Ik wilde al heel lang een romantische fotoshoot van Eliane van Schaik. Ik keek bijna dagelijks naar haar gemaakte droomfoto's en dacht steeds ik moet het gewoon doen. Uiteindelijk stuurde ik Eliane een bericht voor een afspraak... zo geschiet en gedaan... Nu ging mijn eigen shoot echt gebeuren bij haar. Wat een leuke spontane meid, toen ik haar in levende lijve ontmoet had bij de shoot

 

Toch wel wat onzeker en niet zo goed wetende wat te verwachten of te doen was, sleepte Eliane me er zo doorheen en sloeg het nerveuze zo om tot een volle bak plezier en genieten. Ik voelde me geheel op mijn gemak... Ook al was mijn paard Airflow soms wat afgeleid, vooral in het water gaf Eliane mij veel tips en nam zich super uitgebreid de tijd. Dat was super. Of de shoot wat langer duurde maakte alles niks uit.

Zelfs in de auto op de terug rit zei ik nog hoe waanzinnig gaaf de fotoshoot was en ik zeker weer een keer wilde boeken.

Toen ik de preview foto's zag kon ik haast niet kiezen en was ik sprakeloos. Ik had zeer mooie foto's verwacht maar deze overtroffen zelfs mijn droom... Wat wist ze ons zo mooi en puur vast te leggen. Dit moment is nu vastgelegd tussen mij en mijn paard Airflow en neemt mij niemand meer af.

 

Mega bedankt Eliane. Je bent geweldig zowel als fotografe als persoon. Je hebt oog voor alles en sleepte me er doorheen met de hulp en aanwijzingen etc. Ik heb mega genoten en geniet nu nog na van onze shoot bij je. Super bedankt!” 

Diana F. W.

BOEK NU JOUW FOTOSHOOT

Thanks! Message sent.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Mijn paard kan niet los, is dit erg?

Nee dit is zeker niet erg. De meeste paarden staan ook niet los. Ze hebben een foto touw halster aan, deze werk ik dan weg. Dan lijkt het net alsof ze los staan.
Mocht je hier geen gebruik van willen maken, is het ook goed om een halster of hoofdstel te gebruiken tijdens de fotoshoot. Dit kan net zo mooi zijn.

Gaat de fotoshoot door met regen?

Nee de fotoshoot gaat niet door met slechte weersomstandigheden. Bij zon en bewolking gaat de fotoshoot wel door. Maar als het regent dan verplaatsen we de fotoshoot kosteloos. 

Moet je altijd een jurk aan tijdens de fotoshoot?

Natuurlijk niet! Je mag altijd aan doen wat jij graag aan wilt doen. Dit kan een jurk zijn, maar mag ook een broek met een trui, of rijkleding. Het fijnste is om dat aan te doen waar jij je comfortabel in voelt. Dit straal je namelijk ook uit op de foto's.

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Ongeveer 2 a 3 weken van te voren raad ik je aan om te boeken. 
Indien het een afscheidsfotoshoot is of een andere dringende fotoshoot, kan je altijd contact opnemen. Er valt altijd iets te regelen met spoed.

SBS6_logo_2005.png
Liefde-voor-paarden-logo.png