top of page

FOTOREIS
BAYERN 
DUITSLAND

 

Gek op reizen en fotograferen en is het voor jou een droom om dit te kunnen combineren? Dan is deze fotoreis in Bayern Duitsland iets voor jou! Een heerlijke week weg, waarbij je je ondertussen richt op het leren fotograferen van de connectie tussen mens en paard in de meest prachtige settings. Ontmoet nieuwe mensen en geniet van de bijzondere natuur terwijl je de meest prachtige combinaties vastlegt.

Hoe gaaf is het om een hele week met mij een een leuk groepje gezamenlijk in een gezellig huis te zitten waar ik jou veel leer over romantische paardenfotografie & het bewerken in photoshop.

We gaan in totaal meer dan 6 fantastische modellen fotograferen op prachtige locaties tijdens een mooie zonsondergang en natuurlijk ook een zonsopgang!

Ook gaan wij heel veel tijd besteden aan het nabewerken van je foto's in photoshop. Je leert mijn workflow kennen, handige tips in photoshop en ik begeleid jou het hele week om tot een optimaal resultaat te komen.

De fotoreis bestaat uit 6 intensieve  dagen vol met  theoretische kennis, fotograferen in de praktijk, het bewerken in photoshop en natuurlijk veel gezelligheid.

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? En hoe je in photoshop een mysterieuze en romantische sfeer creëert?

Dan is deze fotoreis iets voor jou!

Je zal niet alleen met prachtige foto's naar huis gaan, maar ook met nieuwe kennis en een glimlach van deze fantastische fotografiereis.

bottom of page