top of page

VIP TRAJECT
1 op 1 coaching

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

DSC_9030.jpg

Heb jij behoefte om jezelf verder te ontwikkelen als paardenfotograaf binnen jouw onderneming paardenfotografie?
 

Ik heb een schat aan ervaringen als het gaat om fotograferen, online marketing, personal branding en social media. 

 

Tijdens een 1 op 1 coachingstraject gaat alle aandacht uit naar jou en kan ingespeeld worden op jouw specifieke wensen.

begeleiding fotoshoot Eliane .png


DUUR VIP- COAHCINGSTRAJECT
Dit coachingstraject gaat 6 maanden duren zodat je ook echt de ontwikkeling en groei van jou als fotograaf gaat zien en ervaren.

Unknown.png
Unknown.png


AUTHENTICITEIT
Zie direct positief resultaat binnen jouw bedrijf en fotografie skills.
 


DE JUISTE BEGELEIDING
Met 10+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven en de juiste begeleiding om zelf aan de slag te gaan.

GESCHIKT VOOR: 

Dit VIP traject is zowel voor beginnende als gevorderde fotografen.

DSC_9057.jpg

NA HET VIP TRAJECT

- Heb jij een toolbox klaar staan waardoor jij precies weet welke tools je nodig hebt in je bedrijf 

- Trek jij jouw ideale klanten aan door jouw zichtbaarheid te vergroten
- Heb jij je bedrijf naar een next level getild
- Creëer je meer omzet en financieel vrijheid voor jezelf
- Weet jij alles over marketing, branding, social media, doelen stellen, SEO, sales en fotografie voor jouw bedrijf
- Heb jij veel meer zelfvertrouwen in jouw bedrijf & weet jij wat jouw waarde is

We gaan vanuit jouw passie en liefde voor fotograferen aan de slag. Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt!

Jouw begeleiding

Eliane van Schaik

Eliane is al meer dan 10 jaar werkzaam als fotograaf en creatief ondernemer in haar bedrijf. Ze begeleidt fotografen in de ontwikkeling van het opstarten en opschalen van hun fotografie onderneming zodat ze meer financiele vrijheid creeren & zich authentiek weten te profileren om te werken met hun ideale klanten.

DSC_9104.jpg

A. Nieman

Al een hele tijd was ik op zoek naar iemand die de puntjes op de i kon zetten voor mij in paarden fotografie.. ik probeerde al wat maar toch kwam ik er niet... toen kwam ik toevallig account van Eliane tegen op instagram en ben gaan kijken naar haar werk... eerste wat ik deed was alles proberen om na te doen dat lukte niet echt... ik hoefde niet lang na te denken en stuurde Eliane een berichtje voor een prive workshop. Ook al was het best ver rijden dat maakte mij niks uit, en uiteindelijk was ik zo blij dat ik het gewoon gedaan heb. Ze legt alles zo duidelijk en rustig uit. Alles kwam gewoon op z’n plek. De praktijk gedeelte was voor mij persoonlijk ook super interessant want dan kon ik alle theorie goed toepassen met begeleiding dus... 

Al met al ben ik super  enthousiast over de workshop super veel informatie en is Eliane echt een aangenaam persoon om mee te praten. Ik zou het zeker aanbevelen of je nou beginner bent of pro je kunt altijd van elkaar leren!!!

S. Beelaert

Ik heb super genoten van de workshop. Eliane is correct naar  iedereen toe. Ze geeft voor de workshop een prachtige ppt die ervoor zorgt dat je heel goed voorbereid bent op het praktijk gedeelte. Tijdens het praktijk gedeelte geeft ze voldoende uitleg en mag je steeds storen om vragen te stellen. Ook komt ze langs om te kijken hoe alles gaat tijdens het shooten zelf. Je krijgt een handig boekje mee zodat je ook thuis meteen aan de slag kan. Tijdens het bewerkingsgedeelte is alles heel duidelijk. Een echte aanrader voor zowel beginners als gevorderde. Super fotograaf, spontaan en behulpzaam!

S. van Speybroeck

Ik heb reeds 2 workshops bij Eliane gevolgd. Een keer een privé workshop en een keer een groepsworkshop. Beide keren waren super geslaagd.

Als je bij Eliane op workshop komt, kan je rekenen op een warme ontvangst. Tijdens het theoriegedeelte krijg je zeer duidelijke uitleg en je voelt meteen hoe gepassioneerd Eliane bezig is met fotografie. Bovendien krijg je een mooi naslagwerkje mee naar huis. Tijdens het praktijkgedeelte merk je ook onmiddellijk haar geduld en enthousiasme op. Ze weet zowel de baasjes als de cursisten op hun gemak te stellen en als je ergens tegenaan loopt, staat ze je met raad en daad bij. 

Kortom een echte aanrader!

bottom of page