top of page

WEGENS SUCCES, 

KOMT ER EEN VERNIEUWDE VERSIE

In 2022 + 2023 was het groepstraject “master your business” een geweldig succes. 

Na 152 geïnteresseerden aanmeldingen voor het traject, waren de 8 plekken al snel vol. 

 

2024: NIEUWE KANSEN

Vanaf februari gaat er een vernieuwd groepstraject starten, geïnspireerd door het succesvolle traject vorig jaar. 

groepstraject voor fotografen next level business

VOL

HET TRAJECT IS GESTART, VOLGEND JAAR NIEUWE KANSEN!

Ben jij er klaar voor om meer uit jouw fotografie business te halen?

Intensieve begeleiding door mij.
Jij hebt mijn steun en die van andere deelnemers
Direct positief resultaat in jouw bedrijf.
Verwezenlijk je dromen.
Beginners & gevorderden. 
In beide gevallen haal jij er motivatie en inspiratie uit.
WERKEN VANUIT JOUW LIEFDE VOOR JE PASSIE
We gaan vanuit jouw passie en liefde voor fotograferen aan de slag. Dat is ook de reden waarom jij gaat werken voor wat jij wilt! 
13 weken lang begeleid ik jou intensief zodat je direct resultaat ziet.
Met 12+ jaar ervaring wil ik jou alle handvaten geven en de juiste begeleiding om zelf aan de slag te gaan.


We gaan werken vanuit kansen, positiviteit en jouw passie voor fotografie.


 

2.000+

gefotografeerde paardencombinaties

12+

ervaring

1.100+

gegeven cursussen online en offline

Wil je als fotograaf een sterk en consistent ondernemerschap creëren om financiële vrijheid en authenticiteit te ervaren?

Ik ben er van overtuigt dat ik jou met dit traject alle nodige handvatten & ondersteuning kan geven om het beste naar voren te halen, jouw werk met plezier kunnen doen en om aan jouw mindset te werken.

NA DIT TRAJECT:
Weet jij hoe je verder komt in je fotografie business
Ervaar jij meer vrijheid en plezier in jouw bedrijf
Ben jij productiever en werk je doelgerichter
Heb jij alle handvaten om authentieker te zijn binnen jouw niche fotografie
Beschik je over een sterker aanbod om zelfverzekerder te zijn binnen de markt
Heb jij handvaten om jouw ideale financiële vrijheid te creëren 
Genereer jij actieve en consistente sales
Nu kan jij grote stappen zetten, om meer uit jouw fotografie business te halen!

Het is niet zomaar een groepstraject… het is een kennistraject waarin ik je alle tools en informatie geef om te knallen met je fotografiebedrijf.

 

Je netwerkt met mede fotografen en gaat echt authentiek aan de slag zodat jij met passie je beroep kan uitoefenen.

MODULES
Kopie van MASTERMIND PAARDENFOTOGRAFIE-3.png

MODULE 1: EXPLORING

In deze module gaan wij allereerst met iedereen kennismaken die deelneemt aan dit bijzondere traject. Daarna start het eerste onderdeel van de module. dit gaat over het succesvolle ondernemen als fotograaf, jouw innerlijke Spark en de juiste mindset om aan de slag te gaan. We gaan kijken naar jouw overtuigingen, reflecteren en doelen stellen.

MODULE 2: AUTHENTICITY

In deze module leer je hoe je jouw eigen fotografie stijl creëert, hoe je authentiek gaat zijn binnen jouw niche en wat jouw bijzonder maakt. Naast de gemaakte doelen gaan we ook kijken hoe we jouw droomdoelen gaan realiseren. We gaan aan de slag met heldere ambities en kijken ook naar de Law of Attraction. 

LIVE Q&A

 

MODULE 3: BRANDING

In deze module gaan wij aan de slag met het vormgeven van jouw business. branding is namelijk het identificeren van jouw bedrijf. Hoe sterker en duidelijker je brand is, des te meer droomklanten trek je aan. We gaan er dus voor zorgen dat we jouw brand helemaal tot in de details gaan uitwerken. Je brand gaat reflecteren waar je bedrijf voor staat en wat jou anders maakt dan anderen. Dit gaan we uitdrukken in jouw beste USP's, kwaliteiten, vaardigheden en skills. Daarnaast leer je ook hoe je die droomklanten gaat aantrekken d.m.v. een goede klantenbinding. Een sterk brand garandeert jou een grote kans op succes.

MODULE 4: REDEFINE

In deze module aan de slag met de krantenreis. Jouw werkwijze en manier van communiceren is de key tot succes. Ik neem je mee in alles rondom het thema klantenbinding en hoe je in beeld gaat komen bij jouw klanten. Jouw aanbod gaan wij onder de loep nemen en kijken naar nieuwe mogelijkheden, verbeteringen, kansen, veranderingen en wat daadwerkelijk bij jou past. We gaan jouw aanbod van producten en diensten dus hervormen.

LIVE Q&A

MODULE 5: UPGRADE

In deze module gaan we heel persoonlijk naar jouw moneymindset en cashflow kijken. Het is zo belangrijk om te weten hoe je jouw huidige aanbod kan opschalen qua inhoud en prijskwaliteit zodat je die financiële vrijheid kan implementeren in je bedrijf. We kijken naar diverse prijsstrategieen en verdienmodellen zodat we ook direct een winstgevend plan kunnen gaan maken die past bij jouw moneymindset en doelen. Om dit allemaal te realiseren ga ik met jullie ook samen kijken naar hoe je productiever kan werken, oa je administratie, workflow en aanbod gaan zich verbeteren.

MODULE 6:TOOLS & MARKETING

In deze module gaan wij ons verdiepen in business tools zoals social media, je website en andere platformen om het uiterste uit jezelf en je bedrijf te behalen. We gaan de bezoekers op je social media en website omtoveren tot volgers. En uiteindelijk leer je hoe je ze binnen kan halen als klanten. We gaan jouw website SEO tot in de puntjes onderzoeken en tunnels creëren. Daarnaast besteden we ook aandacht aan hoe je het beste jouw producten en diensten kan gaan lanceren en ook een planning maken voor hoe je na dit traject zelf verder aan de slag kan gaan met jouw online marketing strategie.

AFSLUITING + LIVE Q&A

In deze allerlaatste online meeting zal ik het traject met iedereen afsluiten. Hier is nog genoeg ruimte voor vragen en ik zal jou ook nog prikkelen om met genoeg inspiratie de rest van het jaar in te gaan. Je zal ook een digitaal certificaat ontvangen voor jouw deelname aan dit prachtige waardevolle traject.

Ik geef je alle tools en begeleiding, maar jij bent diegene die het waar gaat maken. 

Je zal door luisteren, nadenken en uitvoeren zelf het verschil gaan maken.

WACHTLIJST
Drop hier je email om alle info te ontvangen van het volgende traject februari 2024

Gelukt!

bottom of page